Πρεμιέρα με νίκη στην Ελβετία θέλει ο Παναθηναϊκός

Πρεμιέρα με νίκη στην Ελβετία θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από την Ελβετία (22:00) όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουνγκ Μπόις για την πρεμιέρα του Europa League

Αρχίζει απόψε (22:00) το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού.

Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις στο πλαίσιο της πρεμιέρας της League Phase του Europa League και θέλει φυσικά ξεκίνημα με νίκη ή στη χειρότερη με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Λουτσέσκου: «Είμαστε σε μία περίοδο ατυχίας»

Στη Stoiximan Super League οι «πράσινοι» έχουν κάνει κάκιστο ξεκίνημα και αναζητούν την εκκίνηση της… αντεπίθεσης από την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός αναζητάει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Ευρώπη, έπειτα από σχεδόν 10 μήνες. Η προηγούμενη ήταν τον Δεκέμβριο του 2024 στην Αγγλία όταν είχαν επικρατήσει 2-0 των Νιου Σεντς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει στον Φακούντο Πελίστρι που έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός, ενώ δεν υπάρχει κανένα επιπλέον αγωνιστικό πρόβλημα. Σε δύσκολες συνθήκες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, καθώς το γήπεδο της Γιουνγκ Μπόις είναι με συνθετικό χλοοτάπητα, ενώ ο καιρός την ώρα του αγώνα αναμένεται να είναι βροχερός.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Γιουνγκ Μπόις: Κέλερ, Χατζάμ, Γιάνκο, Ζουκρού, Μπενίτο, Γκίγκοβιτς, Φερνάντες, Μοντέιρα, Μάλες, Φάσναχτ, Μπεντιά.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πάλμερ-Μπράουν, Τουμπά, Σιώπης, Τσέριν, Τζούρισιτς, Τετέ, Μπακασέτας, Ντέσερς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ