Ο Μαρτίνς σκέφτεται να πάει Ισπανία

Ο Μαρτίνς σκέφτεται να πάει Ισπανία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να πάει στην Ισπανία στις 15 Σεπτεμβρίου, για να δει το εκτός έδρας παιχνίδι της Μπέτις με την Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Μπέτις στις 20 Σεπτεμβρίου στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα των ερυθρόλευκων στον έκτο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και στόχος φυσικά των πειραιωτών είναι να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο γκρουπ.

Όπως έχουμε αναφέρει κι άλλες φορές, ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού του κάθε αντιπάλου της ομάδας του. Φάνηκε άλλωστε στα παιχνίδια με Λουκέρνη και Μπέρνλι, με τον 48χρονο τεχνικό να κάνει μάλιστα ταξίδια σε Ελβετία και Αγγλία, για να δει ο ίδιος από κοντά τις δύο ομάδες.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι ο 48χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει στην Ισπανία στις 15 Σεπτεμβρίου για να δει από κοντά τον εκτός έδρας αγώνα της Μπέτις με την Βαλένθια, για την τέταρτη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς θέλει να δει ο ίδιος τον αγώνα των Ανδαλουσιάνων στο Μεστάγια και σκέφτεται να κάνει το ταξίδι στη Ισπανία. Ακόμα πάντως δεν έχει αποφασίσει ο Πορτογάλος τεχνικός αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ερυθρόλευκοι παίζουν για το πρωτάθλημα στις 16 του μήνα, φιλοξενώντας τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Αυτό σημαίνει πως ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά θα έχει την δυνατότητα να επιστρέψει έγκαιρα από την Βαλένθια, για να είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με τους Αρκάδες στο Καραϊσκάκη.

Αν τελικά ο Μαρτίνς επιλέξει να μην πάει ο ίδιος στην Βαλένθια, τότε θα πάει κάποιος συνεργάτης του κι εν συνεχεία θα υπάρξει ενημέρωση του Πορτογάλου προπονητή. Θα πρέπει άλλωστε εδώ να σημειωθεί ότι συνεργάτης του Μαρτίνς είχε πάει στην Ισπανία και είδε το ντέρμπι της Μπέτις με την Σεβίλλη, στο οποίο η ευρωπαϊκή αντίπαλος των πειραιωτών επικράτησε με 1-0.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα, ο Μαρτίνς θα πάρει άμεσα την απόφαση για το αν θα πάει τελικά ο ίδιος στο Μεστάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ