
Ύμνοι από τα γαλλικά ΜΜΕ στον ΠΑΟΚ για τη νίκη κόντρα στη Λιλ (4-3), σκληρή κριτική στο σύνολο του Ζενέσιο.
Για κατάρρευση, ταπείνωση και εφιαλτικό πρώτο μέρος κάνουν λόγο τα γαλλικά ΜΜΕ για τη χθεσινή ήττα της Λιλ απέναντι στον ΠΑΟΚ (4-3).
Οι Γάλλοι βρέθηκαν πίσω με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο και τα μέσα της χώρας κατακεραυνώνουν την εμφάνιση του συνόλου του Ζενέσιο και από την άλλη αποθεώνουν το Δικέφαλο του Βορρά για την επικράτηση.
Διαβάστε επίσης: H πρώτη φωτογραφία του Ροζίερ από το δικαστήριο με χειροπέδες (pic)
«Ταπεινωμένη στο πρώτο ημίχρονο, η Λιλ αντέδρασε πολύ αργά απέναντι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης (3-4)».
«Οι φίλαθλοι περίμεναν ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση της Λιλ. Αντ’ αυτού, είδαν ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια μια παράτολμη αντίδραση που δεν στάθηκε αρκετή. Από τα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον ρυθμό του και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων».



















