Η UEFA θυμάται παίκτες-θρύλους του Ολυμπιακού

Η UEFA θυμάται παίκτες-θρύλους του Ολυμπιακού

Από τον Ριβάλντο στον Μήτρογλου και από τον Τζόρτζεβιτς στον Τζιοβάνι, η UEFA ζητάει να μάθει τον αγαπημένο ερυθρόλευκο, με αφορμή την επιστροφή του Ολυμπιακού στο Europa League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Europa League μετά από απουσία ενός χρόνου, καθώς πέρσι αγωνίστηκε στο Champions League. Οι ερυθρόλευκοι έπεσαν σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο με Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ και ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο την πάντα επικίνδυνη Μπέτις στο Καραϊσκάκη.

Με αφορμή την παρουσία του Ολυμπιακού στο Europa League, η UEFA θυμάται μια βδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τους Ανδαλουσιανούς πέντε παίκτες-θρύλους των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ζητάει από τον κόσμο τον αγαπημένο παίκτη των ερυθρόλευκων.

Ανάμεσα στους παίκτες-θρύλους που επέλεξε η UEFA βρίσκονται φυσικά οι δύο σπουδαίοι Βραζιλιάνοι που φόρεσαν την ερυθρόλευκη, Ριβάλντο και Τζιοβάνι, ο εμβληματικός αρχηγός, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, αλλά και ο Κώστας Μήτρογλου. Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα από τον κάθε ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών η UEFA καταγράφει τις συμμετοχές του καθενός και τα τέρματα που έχει σημειώσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρώτος τόσο σε συμμετοχές όσο και σε γκολ είναι ο Τζόρτζεβιτς, ενώ δεύτερος σε συμμετοχές είναι ο Γιαννακόπουλος και σε τέρματα ο Μήτρογλου.

Δείτε το Tweet της UEFA για τον Ολυμπιακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ