Χωρίς Κόβασιτς η Τσέλσι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Κόβασιτς η Τσέλσι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ματέο Κόβασιτς τέθηκε εκτός εν όψει της αναμέτρησης της Τσέλσι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Europa League. Δείτε ποιοι θα αγωνιστούν στον άξονα των Μπλε.

Ο Ματέο Κόβασιτς χρησιμοποιείται σαφώς περισσότερο το τελευταίο διάστημα από τον Μαουρίτσιο Σάρι εν συγκρίσει με το ξεκίνημα της σεζόν, εντούτοις ο Κροάτης μέσος δεν αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League το βράδυ της Πέμπτης (20/09, 19:55) στην Τούμπα.

Ο 24χρονος αποκόμισε έναν τραυματισμό στο ματς με αντίπαλο την Κάρντιφ (4-1 υπέρ των Μπλε) και αποχώρησε στο 50ο λεπτό, δίνοντας τη θέση του στον Ρος Μπάρκλεϊ. Παρότι στη συνέντευξη Τύπου ο Σάρι ήταν καθησυχαστικός, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ο παίκτης δεν θα βρεθεί καν στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ασπρόμαυρους.

Ούτως ή άλλως ο Ιταλός τεχνικός δεν ήθελε να τον επιβαρύνει περαιτέρω και αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, ώστε να είναι έτοιμος για το ματς της 6ης αγωνιστικής της Premier League με τη Γουέστ Χαμ την επόμενη Κυριακή (22/09), ενώ σε θέση βασικών αναμένεται να τοποθετηθούν οι Μπάρκλεϊ και Λόφτους-Τσικ, μαζί με έναν εκ των Ζορζίνιο ή Ενγκολό Καντέ.

Ο Κόβασιτς αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει τοποθετηθεί κάποια ρήτρα εξαγοράς του από την πλευρά των Μπλε, μιας και οι Μερένγκες τον υπολογίζουν ως αντικαταστάτη του Λούκα Μόντριτς εν όψει των επόμενων ετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ