Συναγερμός σε ΠΑΟΚ και Αστυνομία για την παρουσία οπαδών της Τσέλσι

Συναγερμός σε ΠΑΟΚ και Αστυνομία για την παρουσία οπαδών της Τσέλσι

Η άφιξη οπαδών της Τσέλσι στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, πονοκεφαλιάζει τόσο την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, όσο και την Αστυνομία που ετοιμάζεται να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας από την πρώτη ημέρα παρουσίας τους στην πόλη. 

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Τσέλσι είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή του ενδιαφέροντος για τους ανθρώπων του Δικεφάλου. Είναι το πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Europa League, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες, όχι μόνο της Premier League, αλλά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Οργανωτικά οι Θεσσαλονικείς είναι προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους στις αναμετρήσεις με Βασιλεία, Σπαρτάκ Μόσχας και Μπενφίκα.

Η μόνη διαφορά είναι πως στην αναμέτρηση με την Τσέλσι θα υπάρξουν αντίπαλοι φίλαθλοι που θα καταλάβουν μια ολόκληρη θύρα. Και δεν μιλάμε για 50-100 φιλάθλους, αλλά για περισσότερους από 700 που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και θα τοποθετηθούν στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας. Απ’ αυτούς οι 150 θα είναι από την Ελλάδα και είναι μέλη του Λονδρέζικου κλαμπ. Οι περισσότεροι θα έρθουν στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας την ήμερα του αγώνα (Πέμπτη, 20/9) με πτήσεις τσάρτερ. Όμως θα υπάρξουν και κάποιοι άγγλοι οπαδοί που θα έρθουν νωρίτερα.

Αυτούς, η Αστυνομία, θέλει να τους περιορίσει στο να εμφανιστούν με διακριτικά της ομάδας του στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το σχέδιο την Τετάρτη (19/9) ισχυρή αστυνομία δύναμη θα επιτηρεί τις κινήσεις των οπαδών της Τσέλσι προκειμένου να μην υπάρξουν γεγονότα το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. Ενώ την Πέμπτη (20/9) που θα αφιχθεί ο κύριος όγκος των άγγλων οπαδών θα μετακινηθούν με λεωφορεία στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ