ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Πρίγιοβιτς – Στην αποστολή για Τσέλσι

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Πρίγιοβιτς – Στην αποστολή για Τσέλσι

Ο Σέρβος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου για τον μεθαυριανό αγώνα με την Τσέλσι

Πολύ καλά είναι τα νέα για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σε ότι αφορά την κατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καθώς ο Σέρβος επιθετικός ακολούθησε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Ο διεθνής επιθετικός δεν αισθάνθηκε καμιά ενόχληση κι αυτό σημαίνει ότι είναι στην διάθεση του προπονητή του, για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Τσέλσι στην Τούμπα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον πολύ μεγάλο αγώνα με τους Άγγλους με την αυριανή προπόνηση και ο Λουτσέσκου θ’ ανακοινώσει την αποστολή του δικέφαλου. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι ο Πρίγιοβιτς θα είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την σημερινή προπόνηση αναφέρει:

«Η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι συνεχίζεται. Την Τρίτη το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή δουλειά στο γήπεδο της Τούμπας.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες ασχολήθηκαν με τον τομέα της τακτικής, αρχικά μέσα από διάφορες ασκήσεις και στη συνέχεια με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, με το ιατρικό δελτίο να παραμένει λευκό ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Την Τετάρτη (19.09) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ