Με βασικούς στο Καραϊσκάκη η Μπέτις, εκτός ο Καρβάλιο

Με βασικούς στο Καραϊσκάκη η Μπέτις, εκτός ο Καρβάλιο

Με όλα της τα όπλα πλην του Γουίλιαμ Καρβάλιο, που αισθάνεται ενοχλήσεις, θα ταξιδέψει η Ρεάλ Μπέτις στην Ελλάδα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ερχόμενη Πέμπτη (20/9, 22:00) στο Καραϊσκάκη την Μπέτις, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η ομάδα από την Ανδαλουσία θα ταξιδέψει στην Ελλάδα με τους βασικούς παίκτες της και ο μοναδικός που θα απουσιάζει θα είναι ο Γουίλιαμ Καρβάλιο. Ο Κίκε Σετιέν ανακοίνωσε την αποστολή της ισπανικής ομάδας μετά τη σημερινή προπόνηση και οι μοναδικοί  απόντες από το ματς με τους ερυθρόλευκους είναι ο Πορτογάλος μέσο και ο στόπερ Ζουαΐρ Φεντάλ.

Ο Καρβάλιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με την Ιταλία, ενώ ο Μαροκινός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση. Αντίθετα κανονικά θα βρίσκονται στην 21μελη αποστολή της Μπέτις όλα τα αστέρια των Ανδαλουσιανών καθώς και δύο παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, οι Ντάνι Ρεμπόγιο και Μιγκέλ Ροντρίγκεθ.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που αποτελούν την αποστολή της Μπέτις: Ρόμπλες, Λόπεθ, Ρεμπόγιο, Φρανθίς, Μπαραγκάν, Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ, Τζούνιορ, Χάβι Γκαρθία, Γουαρδάδο, Μιγκέλ Ροντρίγκεθ, Λο Σέλσο, Κανάλες, Μπουντεμπούζ, Ινούι, Τέγιο, Χοακίν, Σέρχιο Λεόν, Λόρεν και Σανάμπρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ