Κάνιας: «Δυνατός στην έδρα του ο Ολυμπιακός, μπορεί να πληγώσει την Μπέτις»

Κάνιας: «Δυνατός στην έδρα του ο Ολυμπιακός, μπορεί να πληγώσει την Μπέτις»

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε στους συμπατριώτες του για το παιχνίδι ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ισπανική ομάδα - «Η Μπέτις είναι το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός στην έδρα του γίνεται πολύ δυνατός», πρόσθεσε.

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθεί την Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με νίκη την περιπέτειά του στη φετινή διοργάνωση. Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο φαληρικό γήπεδο, οι Ισπανοί ζήτησαν από τον μέσο του ΠΑΟΚ, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, να «σκιαγραφήσει» το προφίλ των Πειραιωτών, αλλά και να καταθέσει την άποψή του για το φετινό ρόστερ της Μπέτις.

Ο Ισπανός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει τα λαμπερά ονόματα που είχε στο παρελθόν, αλλά στην έδρα του είναι πολύ δυνατός και μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Μπέτις. Οσον αφορά την ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου, ο Κάνιας επισήμανε ότι η Μπέτις είναι το φαβορί στην αναμέτρηση και έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κάνιας ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Μπέτις και την τετραετία 2009-2013 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα, προτού μετακομίσει στην Αγγλία για χάρη της Σουόνσι.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του:

Για τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπέτις: «Είναι πολύ περίεργη η έδρα του Ολυμπιακού, αλλά η Μπέτις αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να πληγώσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο του. Θα έλεγα ότι η Μπέτις είναι το φαβορί. Οι παίκτες της Μπέτις είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς του Ολυμπιακού, αλλά στην έδρα του γίνεται πολύ δυνατός. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για την Μπέτις. Ο Ολυμπιακός όταν δεν έχει την κατοχή υποφέρει».

Για τον Ολυμπιακό: «O Ολυμπιακός είναι από τις δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχει στο ρόστερ του τα ονόματα του παρελθόντος, αλλά είναι επικίνδυνοι και μπορούν να πληγώσουν την Μπέτις».

Για την Μπέτις: «Πριν πέντε χρόνια δεν το πίστευα ότι θα παίζουν τέτοιοι παίκτες στην Μπέτις. Υπήρχε πίστη στο πλάνο και γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους. Μου αρέσει αυτό το πρότζεκτ που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Μπέτις».

Για το αν θα ήθελε να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπέτις: «Θα ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα. Θα ήταν ένα ωραίο και ιδιαίτερο ματς για εμένα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα από την πρώτη ημέρα στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ νιώθω καλά. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και το μόνο που μας λείπει είναι ένα πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ