Χιμένεθ: «Στην Ελλάδα δεν «τρώνε» κάποιον, ακόμη κι όταν βγάζουν πιστόλια»

Χιμένεθ: «Στην Ελλάδα δεν «τρώνε» κάποιον, ακόμη κι όταν βγάζουν πιστόλια»

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις και άφησε αιχμές για όσα συνέβησαν στο περσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο διεκόπη μετά την είσοδο του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σύνδεσε το όνομά του με τις πιο λαμπρές σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της ΑΕΚ και είναι ένας από τους Ισπανούς που γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Ο πρώην τεχνικός της Ενωσης και νυν της Λας Πάλμας, κλήθηκε από τους συμπατριώτες του για να σχολιάσει το επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις για το Europa League.

Ο Ιβηρας προπονητής στις δηλώσεις του στα Μέσα της Ανδαλουσίας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες και άφησε αιχμές για όσα συνέβησαν πέρσι στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο διεκόπη μετά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη. «Ο Έλληνας είναι οπαδός 100% οπαδός. Θυμώνουν όταν χάνουν και χαίρονται όταν νικούν, αλλά είναι πάντα με την ομάδα. Δεν τρώνε κάποιον, ούτε ακόμη κι όταν βγάζουν πιστόλια», ανέφερε αρχικά.

Για το ματς της Πέμπτης ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ισπανική ομάδα, δήλωσε: «Η Μπέτις και το ισπανικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται με σεβασμό στην Ελλάδα. Θα παλέψουν πολύ οι δύο ομάδες στην Ελλάδα. Περιμένω ένα ματς με ισορροπημένη κατοχή, χωρίς κενούς χώρους».

Στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό: «Υπάρχουν δύο ή τρεις ομάδες που μπορούν να παίξουν στην ισπανική Liga. Μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Η Μπέτις είναι το φαβορί γιατί θα έχει κατοχή της μπάλας. Αλλά, εάν αφήσουν τον Ολυμπιακό, θα είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να νικήσεις στην Ελλάδα. Η κατοχή είναι ο καλύτερος τρόπος για ν’ αμύνεσαι. Στην Μπέτις, λείπει η ομαδικότητα. Εάν μείνουν πίσω, ο ενθουσιασμός που θα μεταφέρει ο κόσμος στους παίκτες θα βάλει δύσκολα», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ