Ο Πολωνός Στεφάνσκι στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μπέτις

Ο Πολωνός Στεφάνσκι στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μπέτις

Ο 41χρονος Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις για τη φάση των ομίλων του Europa League

Ο Σλοβένους Σλάτκο Βίνσιτς προβλημάτισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τις αποφάσεις του στον εντός έδρας αγώνα των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Μπέρνλι. Στην πρεμιέρα των ομίλων, το ματς των Πειραιωτών θα διευθύνει ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι.

Ο Στεφάνσκι είναι 41 ετών και διεθνής από το 2013. Ωστόσο κατ’ ουσίαν από πέρυσι ξεκίνησε να σφυρίζει με μεγαλύτερη συνέπεια αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League, μέχρι και τη φάση των «32» της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα, διηύθυνε το ματς της ΜΠΑΤΕ κόντρα στην Άρσεναλ με τους Λονδρέζους να επικρατούν με 2-1, εκείνο της  Σκεντερμπέου με την Παρτιζάν (0-0) αλλά και τα Ρόζενμποργκ-Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-1. Όσον αφορά τους «32» της διοργάνωσης ήταν ο άρχων του αγώνα Ντόρτμουντ-Αταλάντα 3-2.

Διαιτήτευσε επιπλέον στο  Φενερμπαχτσέ-Βαρντάρ 1-2 αλλά και στο Ρέιτζερς-ΟΥΦΑ 1-0. Σε συνολικά 37 αγώνες για ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει υποδείξει την εσχάτη των ποινών οκτώ πέναλτι, έχει αποβάλει με απευθείας κόκκινη εννέα παίκτες, ενώ ο μέσος όρος του στις κίτρινες είναι 3.84 ανά παιχνίδι.

Ο Στεφάνσκι βρίσκεται στο top3 των διατητών στην Πολωνία, πίσω από τους Σιμόν Μαρτσίνιακ και τον Πάβελ Γκιλ. Την διαιτησία του Ντάνιελ Στεφάνσκι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ρεάλ Μπέτις θα βαθμολογήσει ο Μαυροβούνιος, Γκόραν Μιχάλεβιτς, ενώ ο παρατηρητής αγώνα θα είναι ο Χοσέ Γκιγιέρμε Αγκουιάρ.

Βοηθοί του Στεφάνσκι: θα είναι οι Μάρτσιν Μπόνιεκ, Νταβίντ Γκολίς, τέταρτος ο Κριστόφ Μάιρμους και επιπρόσθετοι οι Μπαρτζόφ Φρανκόφσκι, Ζμπίγμπι Ντομπρίνιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ