Ολυμπιακός: «Καμίνι» το Καραϊσκάκη με Μπέτις!

Ολυμπιακός: «Καμίνι» το Καραϊσκάκη με Μπέτις!

Εχουν φύγει πάνω από 29.000 εισιτήρια για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ισπανική ομάδα για το Europa League – Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά και την Τετάρτη, ενώ «μαγικά χαρτάκια» διατίθενται και μέσω ίντερνετ.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και πάντα στέκεται δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, στηρίζοντάς την έμπρακτα με τη βροντερή φωνή του. Το ίδιο θα κάνει και στο ματς της Πέμπτης με την Μπέτις, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, μετατρέποντας σε «καμίνι» το γήπεδο!

Πάνω από 29.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έχουν «κλείσει» θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους και τις επόμενες ώρες αναμένεται να εξαφανίσουν τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια». Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται καθημερινά και τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου θα είναι ανοιχτά και την Τετάρτη από τις 10 έως τις 6.

Μετά τις επιστροφές των Ισπανών μάλιστα υπάρχουν και φθηνά εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να κάνουν… φτερά! Εκτός από τα εκδοτήρια, εισιτήρια για την πρεμιέρα του Europa League διατίθενται και μέσω ίντερνετ από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Εκτός από εισιτήρια για το ματς με την Μπέτις, σήμερα διατέθηκαν επίσης και 200 κάρτες διαρκείας. Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα και αναμένεται σύντομα να σπάσει το φράγμα των 20.000 διαρκείας. Μια γροθιά κόσμος και ομάδα για νέες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ