Νάτχο ή Γκιγιέρμε: Ένας στους δύο κερδίζει…

Νάτχο ή Γκιγιέρμε: Ένας στους δύο κερδίζει…

Οι σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν την απόφαση για Μπέτις

Τα έγραψε από το πρωί to10.gr. Κατέγραψε ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος την αίσθηση που υπάρχει στον Ρέντη εν όψει Μπέτις. Τη διάθεση που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς για δύο αλλαγές στην γνωστή αρχική του εντεκάδα.

Η μια μοιάζει σχεδόν σίγουρη με τον Γιασίν Μεριά να προετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Ροντερίκ Μιράντα δεξιά του Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Τυνήσιος έχει μεγαλύτερη ταχύτητα και το προσόν του αυτό μοιάζει να του ανοίγει την πόρτα μιας και το ματς της Πέμπτης προφανώς και έχει διαφορετικό συντελεστή δυσκολίας από τα συνηθισμένα.

Και όσο για τη δεύτερη; Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να φρεσκάρει και τη μεσαία του γραμμή. Εκεί όμως φαίνεται πως ακόμη δεν έχει πάρει την απόφαση του, ούτε για το ποιος θα μείνει εκτός ούτε για το ποιος θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ως νέο πρόσωπο. Υπάρχουν δύο υποψηφιότητες στην πύλη της εισόδου. Ο Μπίμπρας Νάτχο και ο Γκιγιέρμε. Υπάρχουν και δύο υποψήφιοι στην πόρτα της εξόδου. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Μαντί Καμαρά. Το πώς τελικά θα προκύψει το δίδυμο θα πρέπει να το περιμένουμε μάλλον ως την τελευταία στιγμή.

Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εστιάζει στην ιδιαίτερη ικανότητα της Μπέτις να πιέζει πολύ ψηλά όλες τις κατοχές του αντιπάλου. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν έχει σημασία να υπάρχουν στο γήπεδο οι κεντρικοί χαφ που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτή την δυσκολία. Εκείνοι που με την ικανότητα της πάσας τους θα βγάλουν τους Ερυθρόλευκους από τις παγίδες των Ισπανών. Και μιας και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι ο κεντρικός που ο Μαρτίνς εμπιστεύεται περισσότερο από όλους ως τώρα για αυτόν τον ρόλο, πιθανότατα ο Κρητικός μέσος θα παραμείνει στη θέση του. Ο Καμαρά είναι εκείνος που λογικά θα πάρει ανάσες. Και μένει να δούμε ποιος θα είναι εκείνος που θα βρει ευκαιρία εντεκάδες.

Ο Νάτχο σίγουρα είναι επίσης κεντρικός με μεγάλη ικανότητα στην πάσα. Ο Γκιγιέρμε όμως έρχεται από δύο χρονιές Πριμέρα (67 συμμετοχές) με την Κορούνια, άρα συνηθισμένος σε αυτόν τον ρυθμό και βέβαια με μεγαλύτερη ικανότητα στις ανασταλτικές ευθύνες του ρόλου. O Βραζιλιάνος που τα είπε στον Ρέντη τη Δευτέρα με τον Πέδρο Μαρτίνς, για τον λόγο που δεν έπαιξε την Κυριακή με τον ΠΑΣ (αν και είχε σηκωθεί από τον πάγκο για να αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του προπονητή, όσο το σκορ ήταν 1-0). Και που πραγματικά είναι θέμα χρόνου να πάρει την πρώτη του ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ