Φρέσκος και ανανεωμένος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

Φρέσκος και ανανεωμένος ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

Η συνταγή γράφτηκε. Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με αλλαγές σε όλες του τις γραμμές για την σπουδαία αναμέτρηση με την Τσέλσι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, πριν καν ξεκινήσει η σημερινή προπόνηση στις 10:00 και ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με την Τσέλσι, έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει το βράδυ της Πέμπτης (20/9) στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να κάνει μια σειρά από αλλαγές και στις τρεις γραμμές, λόγω του βαρύ προγράμματος που ακολουθεί. Ο Δικέφαλος θα παρουσιάσει μια ομάδα ανανεωμένη και φρέσκια και στις προπονήσει των δύο τελευταίων ημερών, έδειξε ορισμένες από τις προθέσεις του.

Η απουσία του Μάτος, που είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Champions League με την Μπενφίκα), υποχρεώνει τον Ρουμάνο τεχνικό να αλλάξει την αμυντική του διάταξη, στα δύο άκρα της άμυνας. Με βάση τις δοκιμές που έκανε αλλά και τις αρχικές του σκέψεις, επικρατέστερος για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Βιεϊρίνια, ενώ για το αριστερό άκρο, πρώτη επιλογή είναι ο Ρουμάνος Αλίν Τόσκα.

Εφόσον συμβεί αυτό, ο Πορτογάλος θα παίξει για πρώτη φορά στην δεξιά πτέρυγα, ενώ ο Τόσκα θα κάνει το ντεμπούτο του σε ένα ματς υψηλών προδιαγραφών.

Στο χώρο του κέντρου θα δούμε τον Μαουρίσιο, όχι όμως και τον Κάνιας που παρουσιάζει μια κάμψη στην απόδοσή του μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε το καλοκαίρι στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Υποψήφιοι είναι οι Βέρνμπλουμ και Κάνιας, με τον Σουηδό λόγω και της εμπειρίας να είναι ο επικρατέστερος.

Ακόμη οι «φρέσκοι» Πέλκας και Λημνιός που δεν αγωνίστηκαν στο Ηράκλειο, είναι και δικαιολογημένα οι επικρατέστεροι για να αγωνιστούν στις θέσεις του επιτελικού μέσου και του δεξιού εξτρεμ αντίστοιχα. Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ Μπίσεσβαρ και Ζαμπά διεκδικούν μια θέση. Ο Σουριναμέζος ήταν ο MVP της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Μάλιστα, ο Μπίσεσβαρ, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης στην Κρήτη ζήτησε αλλαγή καθώς δεν είχε άλλες δυνάμεις για να βοηθήσει. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον Βραζιλιάνο μέσο στην αριστερή πλευρά. Τέλος, για την κορυφή της επίθεσή, προορίζεται ο Άγγλος Τσούμπα Ακπομ, ο οποίος έχει παραστάσεις από το Αγγλικό Πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ