Εγκώμια στον Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο! (pics)

Εγκώμια στον Ανέστη από τον ιταλικό Τύπο! (pics)

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης είχε την τιμητική του στα ιταλικά ΜΜΕ, μετά από την καταπληκτική του εμφάνιση στο ματς με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (0-0). Gazzetta dello Sport «Europa League, Μίλαν – ΑΕΚ 0-0: Ο Μοντέλα δεν βγαίνει από την κρίση. Μετά από ένα άσχημο 1ο ημίχρονο, οι ροσονέρι επιχείρησαν να αντιδράσουν, […]

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης είχε την τιμητική του στα ιταλικά ΜΜΕ, μετά από την καταπληκτική του εμφάνιση στο ματς με τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» (0-0).

Gazzetta dello Sport

«Europa League, Μίλαν – ΑΕΚ 0-0: Ο Μοντέλα δεν βγαίνει από την κρίση. Μετά από ένα άσχημο 1ο ημίχρονο, οι ροσονέρι επιχείρησαν να αντιδράσουν, ωστόσο τους σταμάτησε ο τερματοφύλακας Ανέστης. Η Μίλαν παραμένει πρώτη στον όμιλο».

Corriere dello Sport

«Europa League, Μίλαν – ΑΕΚ 0-0: απογοητευτική ισοπαλία, το Σαν Σίρο αποδοκίμασε. Στην 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η ομάδα του Μοντέλα φρέναρε κόντρα στους Έλληνες. Αδιαπέραστος ο τερματοφύλακας Ανέστης, η Μίλαν πάντα στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς».

Tuttosport

«Europa League, Μίλαν – ΑΕΚ 0-0: μόνο σφυρίγματα στο Σαν Σίρο. Η πρώτη φετινή ισοπαλία σε επίσημο παιχνίδι ταιριάζει με την κατάταξη (οι ροσονέρι ακόμα στην κορυφή), αλλά όχι στους φιλάθλους: απόδοση ξανά κατώτερη των προσδοκιών. Ο Μπονούτσι στο στόχαστρο, μετά από ένα λάθος τελείωμα».

Football-Italia.net

«EL: Η Μίλαν ήταν άσφαιρη με την ΑΕΚ. Η Μίλαν είχε ακόμα μία απογοητευτική εμφάνιση και έμεινε ισόπαλη 0-0 στο Σαν Σίρο με την ΑΕΚ, αλλά ο τερματοφύλακας Γιάννης Ανέστης είχε ηρωική απόδοση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ