Γκερέρο : «Είναι καλό που έχουμε τέτοια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία»

Γκερέρο : «Είναι καλό που έχουμε τέτοια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία»

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο τόνισε πως είναι καλό το ότι η ομάδα του έχει τέτοια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία, αλλά και πως πρέπει «βήμα - βήμα να χτίζουμε τα όνειρά μας». Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει Μπέτις.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού εν όψει της αναμέτρησης με την Μπέτις, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Ισπανός φορ απάντησε σε μόλις δύο ερωτήσεις, τονίζοντας πως είναι καλό το ότι η ομάδα του έχει τέτοια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία, αλλά και πως «βήμα – βήμα να χτίζουμε τα όνειρά μας».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι είχε βγάλει δύο ασίστ στο ακριβώς προηγούμενο ματς του κόντρα στην Μπέτις, με τη φανέλα της Λεγανές: «Καλησπέρα. Πράγματι ήταν με την Μπέτις. Με τον καινούριο προπονητή έχει βελτιωθεί πολύ, με καλή φιλοσοφία και γρήγορους παίκτες. Ωστόσο και εμείς έχουμε ποιότητα και έχουμε κάνει καλή προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο, παρότι είναι πολύ καλός».

Για το πώς μπορεί να ανταποκριθεί στο θεσμό ο Ολυμπιακός: «Προσωπικά σκέφτομαι και πιστεύω ότι είναι καλό που έχουμε τέτοια αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Όμως θεωρώ πως πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Μπέτις. Μετά βήμα – βήμα να χτίζουμε τα όνειρά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ