Τσέλσι : Χωρίς Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ και Κόβασιτς με ΠΑΟΚ

Τσέλσι : Χωρίς Αζάρ, Νταβίντ Λουίζ και Κόβασιτς με ΠΑΟΚ

Για βασικοί στην Τούμπα προορίζονται και οι Φάμπρεγκας, Γουίλιαν, Μοράτα, Μπάρκλεϊ

Χθες (18/9) έγινε γνωστό ότι η Τσέλσι άλλαξε τη λίστα της για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και πρόσθεσε σε αυτήν τους Μάρτσιν Μπούλκα και Καλούμ Χάντσον-Οντόι. Φαίνεται ότι στην Ευρώπη θα δοθούν ευκαιρίες σε αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Η αγγλική ομάδα έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 16:15 και αμέσως πήγε στη Σουρωτή για προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Λώλα.

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1042410541493497856

Το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής της Premier League της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για την 6η αγωνιστική, αναγκάζει τον Μαουρίτσιο Σάρι να βάλει σε δεύτερη μοίρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι αναμένεται να κάνει εκτεταμένο rotation, αλλά βλέποντας κανείς ποιοι θα παίξουν αντιλαμβάνεται εύκολα το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ των Λονδρέζων.

Σύμφωνα με Αγγλικά δημοσιευματα η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ιταλός τεχνικός στην Τούμπα είναι η εξής..

Στο 4-3-3 τερματοφύλακας αναμένεται να είναι ο Καμπαγιέρο, στην άμυνα θα παίξουν οι Αλόνσο, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Ζαπακόστα, στα χαφ Μπάρκλει, Καντέ και Φάμπρεγας, δεξιά στην επίθεση ο Γουίλιαν, αριστερά ο Χάντσον-Οντόι και στην κορυφή της επίθεσης ο Αλβαρο Μοράτα.

Τελος αξιζει να αναφέρουμε την αποστολή της Τσέλσι για τον γώνα της Τούμπας την οποία ποσταρανε οι ιδιοι οι αγγλοι στα σοσιαλ μιντια της ομάδος. Αυτή αποτελείται από τους : Κέπα Καμπαλερο, Μπούλκα, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Φάμπρεγκας, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλευ, Πέδρο, Λόφτους Τσίκ, Μόουζες, Ζιρού Χάντσον Οντοι, Ζαπακόστα, Γουιλιαν, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Μοράτα και Αμπάντου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ