Κλείστε θέση στο Καραϊσκάκη: Επέστρεψε εισιτήρια η Μπέτις, άνοιξε όλη η Θύρα 26!

Κλείστε θέση στο Καραϊσκάκη: Επέστρεψε εισιτήρια η Μπέτις, άνοιξε όλη η Θύρα 26!

Η ισπανική ομάδα επέστρεψε κι άλλα εισιτήρια που είχε λάβει, με αποτέλεσμα να ανοίξει και η Θύρα 26 του Γ. Καραϊσκάκης, με επιπλέον 1500 «μαγικά χαρτάκια» να τίθενται προς διάθεση!

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ετοιμάζεται να… κερδίσει το Europa League. Με την ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν οι οπαδοί των Πειραιωτών αν είναι επιπέδου… Champions League. Μια ατμόσφαιρα που πολλοί ακόμη φίλοι των Ερυθρόλευκων αναζητούν τρόπο για να τη ζήσουν από μέσα. Με την Μπέτις να τους κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.

Όπως έγινε γνωστό, η ισπανική ομάδα επέστρεψε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων, με αποτέλεσμα να ανοίξει ολόκληρη η Θύρα 26 του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν προς διάθεση επιπλέον 1500 «μαγικά χαρτάκια» (με τιμές από 25 ευρώ και πάνω) και κάποια λίγα ακόμα που μέχρι τις 15:00 θα είναι σε αναμονή για θέσεις διαρκείας, αλλά μετά το πέρας της ώρας θα απελευθερωθούν και αυτά (σ.σ. εισιτήρια διαρκείας από τις 10 το πρωί έως τις 15:00, και τα απλά εισιτήρια από τις 10 το πρωί μέχρι εξαντλήσεως στα ταμεία και στο Ίντερνετ).

Όλα δείχνουν ότι το sold out θα γίνει έως το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλο παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Δείγμα του ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ενθουσιαστεί με το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα τους, αλλά και με την προοπτική που αναδύει το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ