Ολυμπιακός: Βασικός ο Φετφατζίδης, έως 5 αλλαγές στην 11άδα με Μπέτις!

Ολυμπιακός: Βασικός ο Φετφατζίδης, έως 5 αλλαγές στην 11άδα με Μπέτις!

To10.gr αποκαλύπτει την τελική δοκιμή του Μαρτίνς στο Ρέντη, που φέρνει τον Γιάννη Φετφατζίδη στο αρχικό σχήμα του αγώνα με την Μπέτις αντί του Λάζαρου. Η επιστροφή Τοροσίδη, Μεριά και οι δοκιμές με Νάτχο και Χασάν!

Το Europa League ξεκινάει για τον Ολυμπιακό και όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση με την Μπέτις. Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του ομίλου, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να εμφανιστούν έτοιμοι, αλλά και με… εκπλήξεις για τους φιλοξενούμενούς τους. Με την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, να επιβεβαιώνει ότι πράγματι ο Μαρτίνς σκέφτεται αλλαγές.

Με σημαντικότερη τη «σίγουρη» -κατά πως φαίνεται- παρουσία του Γιάννη Φετφατζίδη αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο αρχικό σχήμα. Ενώ τρεις ακόμη αλλαγές είναι σε… εκκρεμότητα. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Στην τελευταία δοκιμή που έλαβε χώρα στο Ρέντη, ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε την πρόθεση να προχωρήσει σε σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Ξεκινώντας από την άμυνα. Ο Γιαννιώτης δεν κουνιέται από το αρχικό σχήμα, αλλά η ίωση που ταλαιπωρεί τον Ομάρ Ελαμπντελαουί έβαλε τον Βασίλη Τοροσίδη στο κάδρο (και στη δοκιμή) της 11άδας, για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό. Επίσης, η κακή εικόνα του Μιράντα με τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε την πόρτα στον Μεριά, ο οποίος θα είναι ο παρτενέρ του Γιάγκος Βούκοβιτς, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι αμετακίνητος στο αριστερό άκρο.

Ο Μαρτίνς παραδέχθηκε και στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν πρόκειται να αλλάξει σχηματισμό και τρόπο παιχνιδιού, κάτι που σημαίνει ότι το 4-2-3-1 δεν διαφοροποιείται. Οσο για το ποιοι είναι οι «2»; Ο Καμαρά ήταν βασικός σε όλη τη δοκιμή και η παρουσία του δεν αμφισβητείται. Για την άλλη θέση, όμως, ερίζουν δύο. Διότι ο Μαρτίνς δοκίμασε τόσο τον Μπουχαλάκη όσο και τον Μπίμπαρς Νάτχο. Δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Αλλά με τον Ισραηλινό να έχει το… μομέντουμ, μετά το buzzer beater με τον Αστέρα και τον «Μπούχα» να είναι εμφανώς κουρασμένος, μετά τα 9 συνεχόμενα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί από τις 9 Αυγούστου!

Αντίθετα, στη μεσοεπιθετική του γραμμή ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Με τον Γιάννη Φετφατζίδη να επιστρέφει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα ευρωπαϊκού αγώνα του Ολυμπιακού, μετά τις 21/02/2013, όταν και πάλι είχε αγωνιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης, σε αναμέτρηση επιπέδου Europa League, με αντίπαλο ισπανική ομάδα (Λεβάντε, 0-1)! Ο «Φέτφα» (δοκιμάστηκε και) θα αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της επίθεσης, αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με τον Ποντένσε να παραμένει αριστερά και τον Φορτούνη σε θέση «10».

Τέλος, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δίλημμα και σε ό,τι έχει να κάνει με τον βασικό του επιθετικό. Μάλιστα, έδειξε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη από το γεγονός ότι και πάλι είχε μαζί στη δοκιμή τον Γκερέρο με τον Χασάν. Ο Ισπανός ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο που θέλει να παίξει ο Ολυμπιακός, πιέζοντας ασφυκτικά τους στόπερ της Μπέτις. Αλλά από την άλλη ο Χασάν είναι πιο δυνατός στον αέρα και από τη στιγμή που οι Ισπανοί παίζουν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, ίσως η παρουσία του στην 11άδα να αναδιαμορφώσει κάπως και τον τρόπο ανάπτυξης του Ολυμπιακού. Απόφαση, ωστόσο, που θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ