Με σέντερ φορ τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ!

Με σέντερ φορ τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ!

«Κλείδωσε» η χρησιμοποίηση του 24χρονου μέσου σε ρόλο «φουνταριστού» κόντρα στην Τσέλσι. Ζαμπά, Σάκχοφ και Ελ Καντουρί στην τριάδα πίσω του!

Ο,τι δεν έκανε στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπενφίκα, που στέρησε από τον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League, θα κάνει κόντρα στην Τσέλσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Παρατάσσοντας μια πολύ αμυντικογενή ομάδα, με στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και να μπορέσει να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Ενα σχήμα με τον… Δημήτρη Πέλκα σε θέση σέντερ φορ, το οποίο αναμένεται το δούμε για πρώτη φορά!

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, λοιπόν, ο Λουτσέσκου αποφάσισε να… τολμήσει την ολοκληρωτική αλλαγή της 11άδας, αλλά και της φιλοσοφίας του ΠΑΟΚ. Ετσι, αποφάσισε να ξεκινήσει με τον 24χρονο Ελληνα επιτελικό μέσο σε θέση φουνταριστού, αφήνοντας τον (ούτως ή άλλως προερχόμενο από τραυματισμό) Πρίγιοβιτς στον πάγκο!

Εντυπωσιακή, ωστόσο, είναι και η 3άδα που θα αγωνιστεί πίσω από τον Πέλκα και η οποία είναι στην ίδια λογική. Στο δεξιό άκρο της επίθεσης θα πάρει θέση ο Λέο Ζαμπά, αριστερά θα αγωνιστεί ο… Ελ Καντουρί και πίσω από τον «φορ» θα ξεκινήσει ο… Σάκχοφ! Ο οποίος θα έχει τον άτυπο ρόλο του «10αριού» στο σχήμα πο παρατάσσει ο Ρουμάνος τεχνικός!

Από εκεί και πέρα, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιοι θα καταλάβουν τις υπόλοιπες θέσεις. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις. Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί σε θέση δεξιού μπακ, ο Τόσκα θα κάνει ντεμπούτο με τον Δικέφαλο θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τους Βαρέλα και Κρέσπο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ενώ στη μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση ο Μαουρίτσιο με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Σουηδό να ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ