Αντιπρόεδρος Μπέτις : «Για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής»

Αντιπρόεδρος Μπέτις : «Για εμάς το ματς με τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Μπέτις, φανερώνοντας το μέγεθος της φιλοδοξίας των Ανδαλουσιάνων και αναφερόμενος εκτενώς στην αποψινή (20/09) με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα όσα σηματοδοτεί για την ομάδα του.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό που διαθέτει η Marca στη Σεβίλλη, ο αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μπέτις, Χοσέ Μιγκέλ Λόπεθ Καταλάν, μίλησε για την αποψινή (20/09) πρεμιέρα της ισπανικής ομάδας στους ομίλους του Europa League απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τους Ανδαλουσιάνους. Στα λεγόμενα του Λόπεθ γίνεται εμφανής η φιλοδοξία που διακατέχει τη διοίκηση της Μπέτις, ενώ κάνει αναφορά στον Ολυμπιακό και το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή η ώρα ήρθε τόσο γρήγορα, που φαίνεται ότι ήταν εύκολο και δεν είναι έτσι. Όταν αναλάβαμε την προεδρία πριν τρία χρόνια, είπαμε ότι έπρεπε να καθιερώσουμε την ομάδα μεταξύ της πέμπτης, της έκτης και της έβδομης θέσης της La Liga, και αυτό σημαίνει να είμαστε στην Ευρώπη. Αυτό, ή ακόμα παραπάνω και ακόμα καλύτερα. Είναι το μέρος όπου η Μπέτις πρέπει να βρίσκεται. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε φτάσει εδώ, αλλά η ιδέα ότι αυτή είναι η αρχή μιας νέα εποχής, στην οποία πρέπει να εργαστούμε όλοι μαζί, να το κάνουμε πραγματικότητα και να το μετατρέψουμε σε συνήθεια.

Θέλουμε επίσης να κερδίσουμε το σεβασμό στην Ευρώπη. Στη La Liga τον έχουμε κερδίσει ήδη και αυτό φαίνεται σε κάθε ταξίδι. Θέλουμε κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη, με ταπεινότητα και δουλειά. Επιπρόσθετα, βλέπουμε τη συμπεριφορά μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός, η οποία συνήθως παίζει στο Champions League, και στο τέλος πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε πράγματα καλά για να προχωρήσουμε. Είμαστε φιλόδοξοι. Ήμασταν πάντα, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Δεν μας αρέσει να… πουλάμε φούμαρα. Τώρα είναι η ώρα να επικυρώσουμε αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα και να εργαστούμε πάνω σε νέες προκλήσεις που μπορούμε να πετύχουμε. Τα πάντα για να φέρουμε την Μπέτις στην κορυφή. Σήμερα είναι μια αρχή. Υπάρχει αισιοδοξία, δουλειά και καλή ατμόσφαιρα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε».

Για το γεγονός ότι οι Ανδαλουσιάνοι πρέπει να τα βγάλουν πέρα με τρεις διοργανώσεις: «Είμαι πεπεισμένος ότι οι τρεις διοργανώσεις είναι πολύ ελκυστικές. Με το Europa League είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι. Η Μπέτις ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, η οποία έδωσε πολλές χαρές στους οπαδούς της La Liga, και αυτό είναι που θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να συνεχίσουμε να προκρινόμαστε κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Πιστεύω πως έχουμε το έμψυχο δυναμικό για να σταθούμε σε τρεις διοργανώσεις».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Καραϊσκάκης: «Χθες ήμασταν στην προπόνηση, υπήρχαν λίγα μέρη που αποφύγαμε να πατήσουμε, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι αλήθεια ότι λόγω του τρόπου που παίζουμε, χρειαζόμαστε το χορτάρι να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το ένα πρόβλημα που υπάρχει δεν θα μας αποτρέψει από το να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι στο τέλος σκεφτόμαστε μόνο σχετικά με το να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και το χορτάρι θα είναι ένα ακόμα στοιχείο».

Για τους οπαδούς της Μπέτις που θα βρεθούν στο γήπεδο: «Δεν υπήρξε κάποια τρομερή αλλαγή, όλοι έχουν κάνει κρατήσεις για το ματς με τη Μίλαν. Περιμέναμε περίπου 200, το γήπεδο είναι πολύ ωραίο και θα είναι πολύ ωραίο περιβάλλον. Οι οπαδοί θα ακουστούν σίγουρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ