Ο πράσινος «Δούρειος Ίππος» φτάνει στο Γ. Καραϊσκάκης! (pic)

Ο πράσινος «Δούρειος Ίππος» φτάνει στο Γ. Καραϊσκάκης! (pic)

Τα social media της Μπέτις βρήκαν έναν ευρηματικό τρόπο να προαναγγείλουν την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη, κόντρα στον Ολυμπιακό, με μια φωτογραφία εμπνευσμένη από την ελληνική Μυθολογία.

Η Μπέτις επιστρέφει στην Ευρώπη σήμερα μετά τη σεζόν 2013-2014 και το κάνει με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa League.

Οι βερδιμπλάνκος έρχονται με φιλοδοξία στην Αθήνα και θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους κόντρα στους ερυθρόλευκους. Η νίκη για τους Ισπανούς αγωνιστικά δεν είναι καθόλου σίγουρη, αλλα το μνόνο σίγουρο είναι πως οι Ανδαλουσιανοί… σκόραραν στον τομέα των εντυπώσεων.

Στο πλαίσιο της ημέρας του αγώνα, έφτιαξαν ένα hashtag #DiaDeBetis (Ημέρα της Μπέτις) και ανέβασαν μια ευρηματική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο facebook όπου απεικονίζουν έναν Δούρειο Ίππο σε πράσινο και λευκό χρώμα περιτριγυρισμένο από κόσμο, δείχνοντας τις προθέσεις τους ενόψει του ματς. Φωτογραφία η οποία ακολουθείται από την εξής λεζάντα:

«Ευρώπη επιστρέψαμε! Σήμερα θέλουμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας με την κατάκτηση της Αθήνας. Σήμερα είναι η μέρα της Μπέτις!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ