Πέλκας: «Παίρνουμε μαθήματα και εμπειρίες»

Πέλκας: «Παίρνουμε μαθήματα και εμπειρίες»

Ο διεθνής παίκτης του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα ήθελε κάτι παραπάνω στο ματς με την Τσέλσι.

Ο Δημήτρης Πέλκας δεν μπορούσε να είναι ικανοποιημένος μετά από την ήττα του ΠΑΟΚ από την Τσέλσι με 1-0 στην Τούμπα. «Θέλαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και κοιτάζουμε το ντέρμπι που έρχεται», τόνισε αρχικά στην κάμερα της Cosmote.

Και συνέχισε: «Μπήκαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δε γινόταν, γιατί είχαμε απέναντι μας μία καλή δουλεμένη ομάδα που έσπασε το πρέσινγκ και έτσι μείναμε στο δικό μας, χωρίς όμως να καταφέρουμε να κλέψουμε κάποια μπάλα.

Όσο ήταν 0-1 το παιχνίδι, το πιστεύαμε ότι μπορούσε κάτι να γίνει, αλλά ήταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και δε μας έδωσαν ευκαιρία. Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι που είναι φυσιολογικό απέναντι σε μία ομάδα όπως η Τσέλσι.

Δεν ήταν στο χέρι μας, αρκεστήκαμε να περιμένουμε την Τσέλσι, που είναι μία τοπ ομάδα, καλύτερη από τη Μπενφίκα με εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες σε φυσική κατάσταση και σκέψη. Παίρνουμε μαθήματα και εμπειρίες».

Όσον για το διπλό της Μπάτε Μπορίσοφ και αν κάνει πιο δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ για πρόκριση είπε: «Δε σκεφτόμαστε τίποτα. Μόνο το ντέρμπι με την ΑΕΚ που έρχεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ