Χατσερίντι: «Να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Χατσερίντι: «Να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την Τσέλσι ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League και έθεσε ως στόχο του Δικεφάλου την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τσέλσι, με την λονδρέζικη ομάδα να φεύγει με το διπλό (0-1) από την Τούμπα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Εβγέν Χατσερίντι στάθηκε στην ποιότητα των παικτών της Τσέλσι και έχρισε τους Μπλε ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα παλέψει για τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Όλοι ξέραμε ότι παίζαμε με την Τσέλσι, ξέρουμε το τι ποιότητα έχουν οι παίκτες και το πως αναπτύσσουν το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο αλλά φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και δεν φοβηθήκαμε και κάτι, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε τις δυνατότητες μας και ήρθε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα κάθε παίκτης όταν παίρνει χρόνο συμμετοχής νιώθει καλύτερα, είναι καλύτερα τα πατήματα του, έχω καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η Τσέλσι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι στον όμιλο θα πάρει την πρώτη θέση η Τσέλσι και από κει και πέρα μας μένει να πάρουμε τη δεύτερη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ