Χασάν: «Μας βοήθησε ο κόσμος όταν μείναμε με 10 παίκτες»

Χασάν: «Μας βοήθησε ο κόσμος όταν μείναμε με 10 παίκτες»

Ο Αιγύπτιος μετά το 0-0 με την Μπέτις στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των Πειραιωτών, αλλά και στη στήριξη που πρόσφερε ο κόσμος, όταν αποβλήθηκε ο Τσιμίκας.

Όπως ο Πέδρο Μαρτίνς έτσι και ο Αχμέντ Χασάν μετά το 0-0 με την Μπέτις, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού. Ο Αιγύπτιος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν και δεν κατάφεραν να σκοράρουν το γκολ που έψαχναν.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στη στήριξη που πρόσφερε ο κόσμος στην ομάδα στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, όταν αποβλήθηκε ο Τσιμίκας και άρχισαν να πιέζουν οι Ισπανοί και τόνισε ότι οι Πειραιώτες πλέον κοιτάζουν τα επόμενα ματς του ομίλου. «Υπάρχουν άλλα πέντε ματς. Πάμε σε όλα τα παιχνίδι για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε για να προκριθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διεθνής άσος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Η Μπέτις είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να μας απειλήσει. Eμείς είχαμε ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν ήταν το καλύτερο ματς, αλλά συνεχίζουμε για το επόμενο. Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε γκολ. Ο κόσμος μας βοήθησε και τα τελευταία λεπτά ήταν δύσκολα επειδή μείναμε με 10 παίκτες. Υπήρχαν βέβαια και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που άλλαξαν το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ