Γιαννιώτης: «Είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Γιαννιώτης: «Είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Την πεποίθησή του ότι ο Ολυμπιακός μπορούσε να έχει βάλει ένα γκολ κόντρα στην Μπέτις, εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Γιαννιώτης

Στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις, ο Έλληνας διεθνής κίπερ των Ερυθρόλευκων, Ανδρέας Γιαννιώτης, στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του βάσει των οποίων θα μπορούσε να είχε βάλει κάποιο γκολ. Επιπλέον ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του και τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι προετοιμασμένη καλά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής κίπερ στην κάμερα της CosmoteTV:

«Πιστεύω είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη κατοχή μπάλας που είναι και το πιο δυνατό στοιχείο της. Εμείς προσπαθήσαμε να την περιορίσουμε και από εκεί και πέρα τα τελευταία 20 λεπτά ήταν λογικό να εξελιχθούν έτσι μετά την αποβολή. Πιστεύω πάντως θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθειά του, μας δίνει μεγάλη ώθηση πάντα στο Καραΐσκάκη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα και για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Ακολουθεί ένα κρίσιμο διάστημα για την ομάδα, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι καλά, έχουμε μεγάλο ρόστερ και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ