Γκατούζο: «Δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα η Ντουντελάνζ»

Γκατούζο: «Δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα η Ντουντελάνζ»

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως η ομάδα από το Λουξεμβούργο δεν είναι τυχαία και ότι η Μίλαν πήρε αυτό που ήθελε δηλαδή τους τρεις βαθμούς.

O Τζενάρο Γκατούζο δικαιώθηκε εχθές, στη δύσκολη νίκη της Μίλαν στο Λουξεμβούργο (0-1), όταν έλεγε ότι κανείς δεν πρέπει να υποτιμήσει την Ντουντελάνζ. Ο Ιταλός τεχνικός των ροσονέρι μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα από το Λουξεμβούργο τονίζοντας πως δεν την υποτίμησε, ενώ ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος της Μίλαν ήταν οι τρεις βαθμοί.

«Αν περίμενα να παίξει καλύτερα η Μίλαν; Όχι, περίμενα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε στο Skysports. «Δεν ήταν εύκολο γιατί η Ντουντελάνζ δεν είναι μία ομάδα τυχαία, είναι μια ομάδα που νίκησε την Λέγκια Βαρσοβίας και την Κλουζ. Το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Υπήρχαν λάθη, αλλά η νοοτροπία της ομάδας μου άρεσε. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες», πρόσθεσε ο προπονητής της Μίλαν.

Δεύτερο συνεχόμενο γκολ για τον Γκονσάλο Ιγκουαίν: «Είχε κάποιες ευκαιρίες, μπορούσαμε να σημειώσουμε δύο γκολ, ίσως και τρία. Είμαστε πάντως όλοι ευτυχείς που κερδίσαμε», τόνισε ο Γκατούζο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ