Οι επαφές του Γιώργου Σαββίδη και η παρουσία του στα αποδυτήρια της Τσέλσι

Οι επαφές του Γιώργου Σαββίδη και η παρουσία του στα αποδυτήρια της Τσέλσι

To10.gr γράφει για τον δίαυλο επικοινωνίας που άνοιξε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη με τους ιθύνοντες του Αγγλικού συλλόγου. Πιθανή η συνεργασία ΠΑΟΚ-Τσέλσι, σε μεταγραφές και όχι μόνο!

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Γιώργος Σαββίδης έχει βλέψεις επεκτατικές σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, είναι απολύτως ενεργός στα του ποδοσφαιρικού τμήματος, συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και πολλές φορές είναι αυτός που παίρνει αποφάσεις για σημαντικά ζητήματα. Εχοντας, ωστόσο, ιδιαίτερη αδυναμία στη διαδικασία των μεταγραφών και όλο το «παιχνίδι»

Ο πρωτότοκος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, λοιπόν, φρόντισε να αξιοποιήσει την παρουσία της Τσέλσι στην Τούμπα, κάνοντας σημαντικές επαφές με τους ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου. Επαφές που δεν είχαν τον κλασικό… εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη μιας ευρύτερα καλής συνεργασίας-επικοινωνίας μεταξύ των δύο ομάδων. Μια συνεργασία που μπορεί να ωφελήσει τον ΠΑΟΚ, τόσο σε θέματα οργανωτικά, εμπορικά, ποδοσφαιρικά, όσο και… μεταγραφικά. Καθώς οι Λονδρέζοι διαθέτουν ρόστερ που ξεπερνάει τους 50 ποδοσφαιριστές. Με αρκετούς εξ αυτών να μην χωρούν στην υπέρλαμπρη φαρέτρα της Τσέλσι, αλλά να αποτελούν «όπλα» πρώτης γραμμής για κάθε άλλη ομάδα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ και παραπάνω.

Η αντιμετώπιση που είχαν οι άνθρωποι της Τσέλσι από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ εντυπωσίασε τους φιλοξενούμενους, με τον Γ. Σαββίδη να ασχολείται προσωπικά με το να είναι όλα στην εντέλεια. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο παράγοντας του Δικεφάλου, μαζί με τον Λούμπος Μίχελ, ήταν διαρκώς έξω από τα αποδυτήρια της Τσέλσι πριν και μετά το τέλος της αναμέτρησης, συζητώντας με τους ιθύνοντές της, αλλά και ποδοσφαιριστές των Αγγλων! Ο δίαυλος επικοινωνίας άνοιξε, πλέον είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να τον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ