Σετιέν: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχει μια ομάδα τον έλεγχο στην έδρα του Ολυμπιακού»

Σετιέν: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχει μια ομάδα τον έλεγχο στην έδρα του Ολυμπιακού»

Ο προπονητής Ρεάλ Μπέτις, Κίκε Σετιέν, σχολίασε την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να έχει τον έλεγχο ενός ματς μέσα στο Καραϊσκάκης

Η Ρεάλ Μπέτις είχε την κατοχή μπάλας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, με τον τεχνικό των Ανδαλουσιάνων να τονίζει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για καμία ομάδα να το καταφέρει στην έδρα των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Μπέτις μίλησε για το ματς της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, τονίζοντας τα εξής: «Στο ματς με την Βαλένθια στο Μεστάγια ήμασταν εμείς εκείνοι που ελέγχαμε την μπάλα και την κυκλοφορία της. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό αποδείξαμε ότι μπορούμε συνεχώς να είμαστε οι κυρίαρχοι στο γήπεδο και να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας από τον αντίπαλο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνει μια ομάδα αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως εμείς τα καταφέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ