Παναθηναϊκός: Με Κάτρη η αποστολή ενόψει Φερεντσβάρος

Παναθηναϊκός: Με Κάτρη η αποστολή ενόψει Φερεντσβάρος

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για το ματς με την Φερεντσβάρος (22/1) για το Europa League, με τον Γιώργο Κάτρη να είναι στην 20μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Φερεντβσάρος (20/1, 22:00), στην Ουγγαρία, για την έβδομη αγωνιστική της League Phase του Europa League και ο Ράφα Μπενίτεθ θα έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο νεαρός Γιώργος Κάτρης.

Εκτός, από την αναμέτρηση της Πέμπτης, έμειναν οι τραυματίες Σίριλ Ντέσερς και Φίλιπ Τζούριτσιτς, όπως και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που δεν υπολογίζεται πλέον από τον Ισπανό τεχνικό των Πράσινων.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Κωστούλας μπορεί να έφτασε τον… Κριστιάνο Ρονάλντο (vids)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος: Λαφόν, Κότσαρης, Γείτονας, Καλάμπρια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Σάντσες, Ζαρουρί, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Κώτσιρας, Πελίστρι, Πάντοβιτς και Κυριακόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ