Ευχάριστα νέα για τον Ρίνο: προπονήθηκε κανονικά ο Ιγκουαΐν

Ευχάριστα νέα για τον Ρίνο: προπονήθηκε κανονικά ο Ιγκουαΐν

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα Τρίτη (02/10) ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν και είναι στην κρίση του Τζενάρο Γκατούζο αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ευχάριστα τα νέα για τον κόουτς της Μίλαν, Τζενάρο Γκατούζο, που είδε τον Αργεντινό στράικερ Γκονσάλο Ιγκουαΐν να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα Τρίτη (02/10) κι έτσι τίθεται στη διάθεση του προπονητή του. Ο Ρίνο καλείται τώρα να αποφασίσει αν θα συμπεριλάβει τον διεθνή άσο στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Πέμπτη ή θα του δώσει μερικές μέρες ακόμα περιθώριο αποφεύγοντας τα όποια ρίσκα.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια των Ροσονέρι, λόγω τραυματισμού και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες ήταν εξαιρετικά αμφίβολη. Την Δευτέρα, παρότι όλη η ομάδα είχε ρεπό εκείνος πήγε στο προπονητικό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα Τρίτη ο πολύπειρος στράικερ προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες χρησιμοποίησής του στον αγώνα για τους ομίλους του Europa League. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι τα ιταλικά Μέσα δεν τον συμπεριλαμβάνουν στην πιθανή ενδεκάδα των Ροσονέρι: Ρέινα, Αμπάτε, Καλντάρα, Ρομανιόλι, Λαξάλτ, Μπακαγιόκο, Μάουρι, Μπερτολάτσι, Μπορίνι, Κουτρόνε, Καστιγέχο

https://twitter.com/acmilan/status/1047150267551100928

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ