ΑΕΚ – Ριέκα : Η κριτική των Κροατών

ΑΕΚ – Ριέκα : Η κριτική των Κροατών

Αυτοί είναι οι διακριθέντες της Ριέκα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Πρσκάλο: O τερματοφύλακας της Ριέκα φέρει μερίδιο ευθύνης στο γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ, όπου έκανε λανθασμένη εκτίμηση και έξοδο.

Βέτοβιτς:Ο δεξιός μπακ των φιλοξενούμενων περιορίστηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα, χωρίς να ανέβει ιδιαίτερα στο γήπεδο.

Ζούπαριτς: Ο στόπερ της Ριέκα έδωσε πολλές μάχες με τους επιθετικούς της ΑΕΚ, έχοντας συνολικά μια θετική παρουσία.

Έλεζ: Ο έτερος αμυντικός της κροατικής ομάδας είχε ζητήματα στο ματς, κυρίως όποτε η ΑΕΚ επιχειρούσε να παίξει με την μπάλα κάτω

Ζούτα: Πολύ καλό ματς από τον αριστερό μπακ της Ριέκα, που ταλαιπώρησε αρκετά τον Μπακάκη.

Μπράνταριτς: Ο χαφ της ομάδας του Κεκ ανέλαβε κυρίως να φτιάξει το παιχνίδι της Ριέκα, έχοντας σημαντική παρουσία στο καλό διάστημα της Ριέκα στο ματς. Στη συνέχεια ωστόσο η απόδοσή του κυμάνθηκε σε μάλλον χαμηλά επίπεδα.

Μαλές: O Μαλές ήταν ο πιο κινητικός από τους τρεις χαφ της Ριέκα, πατώντας και τις δύο περιοχές και περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι των μέσων της Ένωσης.

Πάβιτσιτς: Μπήκε δυνατά σε πολλές φάσεις και βοήθησε με το πάθος και την αγωνιστικότητά του την ομάδα του, κυρίως στο διάστημα πίεσης της ΑΕΚ.

Γκοργκόν: Ο κορυφαίος του αγώνα. Ο εξτρέμ της Ριέκα έκανε άνω κάτω την άμυνα της Ένωσης, σκοράροντας και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ακόστι: Ο ακραίος επιθετικός της ομάδας της Κροατίας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας πάνω του πολλές προσπάθειες. Ωστόσο μετά το 60’ έδειξε να κουράζεται και δικαίως αντικαταστάθηκε.

Γκαβράνοβιτς: Ο φορ της Ριέκα δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός για την άμυνα της ΑΕΚ, που τον εξουδετέρωσε σχετικά εύκολα.

Κρζβιτς: Έδωσε φρεσκάδα και τρεξίματα στην ομάδα του, σε ένα διάστημα που το γήπεδο έδειχνε να… γέρνει. Κρατώντας σωστά την μπάλα και κερδίζοντας κάποια φάουλ

Πούλιτς: Μπήκε στη θέση του Γκαβράνοβιτς, όμως ούτε εκείνος κατάφερε να δημιουργήσει ουσιαστικά προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης.

Κρίνιτς: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Κεκ: Ο προπονητής της Ριέκα δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται από την απόφαση του Χιμένεθ να αλλάξει διάταξη, με την ομάδα του να πατά πολύ καλά στο γήπεδο και να φτάνει σχετικά εύκολα, σε αυτό το 2-0. Ωστόσο, στο διάστημα της αντίδρασης της ΑΕΚ έδειξε και εκείνος «μπλοκαρισμένος», καθυστερώντας να αλλάξει πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της Ριέκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ