Ο ΠΑΟΚ «πετάει» για το διπλό στη Λευκορωσία (pics)

Ο ΠΑΟΚ «πετάει» για το διπλό στη Λευκορωσία (pics)

Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει αύριο (4/10) εκτός έδρας την Μπάτε Μπορίσοφ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πετάει στις 9:30 για τη Λευκορωσία όπου αύριο (4/10) στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την Μπάτε Μπορίσοφ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η αποστολή θα μεταβεί στο Μινσκ με πτήση τσάρτερ και δε θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο της Μπάτε, προκειμένου ν’ αποφύγει την έξτρα μετακίνηση για το Μπαρισάου.

Η ομάδα θα γυμναστεί στις 19:00 στο Dinamo Stadium και νωρίτερα στις 18:15 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ενός ποδοσφαιριστή.

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάχα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:30 στο Borisov Arena, ενώ η τελευταία προπόνηση της ΜΠΑΤΕ θα διεξαχθεί στις 16:00 στο προπονητικό κέντρο Dudinka.

Οι 21 παίκτες που ταξιδεύουν για το Μινσκ είναι οι: Ρέι, Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Μαλεζάς, Χατσερίδης, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ, Καρέλης.

Εκτός έμειναν οι Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Κίτσιου και Γλύκος.

Το πρωί της Παρασκευής (5/10), μετά το ματς με την Μπάτε Μπορίσοφ, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Λευκορωσία και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ