ΑΕΚ – Ριέκα : «Νωθροί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μπορούσαμε τη νίκη» τόνισε ο Κονέ

ΑΕΚ – Ριέκα : «Νωθροί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μπορούσαμε τη νίκη» τόνισε ο Κονέ

Η ΑΕΚ πλήρωσε πολύ ακριβά το πρώτο ημίχρονό της, αλλά, ακόμη και έτσι θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη απέναντι στην Ριέκα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κονέ.

Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο Παναγίωτης Κονέ για το πρώτο ημίχρονο που έκανε η ΑΕΚ απέναντι στην Ριέκα στο ΟΑΚΑ.

Ο έμπειρος χαφ με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόνισε πως η Ένωση πλήρωσε πολύ ακριβά την αδράνεια του πρώτου μέρους και ότι θα πρέπει να το διορθώσουν αυτό, ενόψει της συνέχειας.

Εκτός αυτού ο Κονέ μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης και πως θα πρέπει να το προσεγγίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κονέ:

«Παρουσιαστήκαμε νωθροί στο 1ο ημίχρονο. Ξέρουμε ότι η Ριέκα παίζει καλά εκτός έδρας. Αδρανήσαμε στα πρώτα γκολ, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αν μπορέσουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα στο πρώτο μέρος και τουλάχιστον να χάνουμε με ένα γκολ και όχι δύο, τότε θα μπορούμε να τα γυρνάμε. Δεχόμαστε σοκ όταν βρισκόμαστε πίσω. Ίσως αυτό πρέπει να διορθώσουμε, μαζί με κάποια ακόμα, αλλά η ομάδα δείχνει να έχει μέλλον».

Για το ματς στη Βιέννη:

«Θα είναι μεγάλο λάθος αν πάμε να παίξουμε για την ισοπαλία. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα πάμε για την ισοπαλία γιατί τότε σίγουρα θα χάσουμε, αλλά αν πάμε για τη νίκη πιστεύω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για την επιστροφή του:

«Με βοήθησε πολύ το ιατρικό τιμ και οι συμπαίκτες μου. Δεν χρειάζομαι πολύ χρόνο, ήμουν ξανά στην ΑΕΚ. Θέλω να βρω λίγο τα πατήματά μου. Θα δουλέψω πολύ σκληρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ