Ίβανιτς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ίβανιτς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Την νίκη έθεσε ως πρωταρχικό στόχο στο αυριανό αγώνα κόντρα στο ΠΑΟΚ ο μέσος της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ,Μίρκο Ιβάνιτς, σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Η Μπάτε Μπορίσοφ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη αγωνιστική των ομιλών του Europa League και ο Μίρκο Ίβανιτς, στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα του θέλει να πάρει ακόμα μια νίκη μετά από «τρίποντο» της πρεμιέρας κόντρα στη Βίντι, για να βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση.

Πιο αναλυτικά, ο μέσος της ΜΠΑΤΕ υποστήριξε: « Είμαστε σε καλή κατάσταση, ειδικά μετά την τελευταία μας νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ. Νομίζω ότι παίζουμε όλο και καλύτερα. Έχουμε παίξει αρκετές φορές στους ομίλους και πλέον νομίζω ότι έχουμε μεγάλη εμπειρία. Αύριο θέλουμε να πετύχουμε μία ακόμη νίκη και να συνεχίσουμε με ένα θετικό βήμα, στη «μάχη» της πρόκριση στη φάση των 32»

Στη συνέχεια ο Ιβάνιτς τόνισε:«Οι καιρικές συνθήκες δεν μας επηρεάζουν. Το σημαντικό, είναι κάθε παίκτης της ομάδας να δώσει το 100%, ό,τι καλύτερο μπορεί. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο, που θα μας υποστηρίξει και σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε παίκτης που μπαίνει στο γήπεδο, είναι έτοιμος να δώσει ό,τι έχει και δεν έχει. Κάναμε μία καλή προετοιμασία, οπότε πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ