Μπάγκα: «Δυνατή και έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Μπάγκα: «Δυνατή και έμπειρη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξέι Μπάγκα, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Δικέφαλο και έκανε ειδική μνεία στους Πρίγιοβιτς και Βέρνμπλουμ.

Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξέι Μπάγκα, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στην Λευκορωσία, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ο 37χρονος τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα, που έχει καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και έναν πολύ ικανό προπονητή. Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στους Πρίγιοβιτς και Βέρνμπλουμ, τονίζοντας ότι ο Σέρβος έχει εξαιρετικά στοιχεία και ο Σουηδός μεγάλη εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πράγματι είναι εντυπωσιακό το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που έπαιξε και ντέρμπι. Είναι μια ομάδα ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές, με καλούς ξένους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και έναν ικανό προπονητή. Είναι μια δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα. Τους αρέσει να έχουν κατοχή και έχουν καλή επιθετική λειτουργία. Ατομικά ο Πρίγιοβιτς έχει εξαιρετικά στατιστικά, ενώ ο Βέρνμπλουμ είναι πολύ έμπειρος. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ιδιαίτερα κρίσιμο για την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο 37χρονος τεχνικός.

«Ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετική ομάδα στην έδρα του σε σχέση με τα ματς μακριά από αυτή. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό του είναι τρελή και παίζουν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν αμφιβάλλω όμως πως θα παίξουν επιθετικά. Η ήττα με την Τσέλσι δεν ήταν κάτι απρόσμενο. Πρέπει να αντιληφθούμε ποιος ήταν ο αντίπαλος. Μπορείς να βγάλεις κάποια συμπεράσματα από εκεί, αλλά είναι προτιμότερο να εστιάσουμε σε ματς όπως αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος», πρόσθεσε.

Για τα πλάνα του ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ: «Θα απουσιάσει ο Φιλίποβιτς, αύριο θα δούμε ποιοι θα παίξουν. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Είναι προτιμότερο φυσικά να έχεις 20 διαθέσιμους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ