Τουρέ: «Περήφανοι για την ομάδα μας, να κάνουμε καλό παιχνίδι»

Τουρέ: «Περήφανοι για την ομάδα μας, να κάνουμε καλό παιχνίδι»

Ο Γιάγια Τουρέ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Μίλαν αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο Σαν Σίρο και δήλωσε υπερήφανος για το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Γιάγια Τουρέ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο «Σαν Σίρο». Ο Ιβοριανός άσος που αναμένεται να έχει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό παιχνίδι (04/10), πιθανότατα και ως βασικός, δήλωσε περήφανος για την ομάδα και έτοιμος για ένα καλό παιχνίδι κόντρα στους Ροσονέρ, ενώ σχολίασε και τη σχέση του με τον Μαντσίνι.

Πως αισθάνεσαι που επιστρέφεις στο γήπεδο της Μίλαν; «Είναι πολύ μεγάλη στιγμή που επιστρέφω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας είναι γεμάτη από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Είμαστε στην αρχή της διοργάνωσης και αυτό που θέλουμε είναι να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτή γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές».

Για την σχέση του με τον Μαντσίνι: «Πραγματικά έχω πολύ καλή σχέση με τον Μαντσίνι, έχω μιλήσει πολλές φορές. Έχω σεβασμό γι’ αυτόν. Πάντα μιλάμε μετά τα παιχνίδια και τα σχολιάζουμε. Πράγματι είχαμε βρεθεί κοντά να παίξουμε μαζί. Παρόλα αυτά είναι προπονητής και είναι σωστό αυτό που λέτε ότι έχουμε συχνή επικοινωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ