Η Burnley Mail ζήτησε συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Burnley Mail ζήτησε συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Η αγγλική εφημερίδα ζήτησε συγνώμη από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, για τα όσα αναληθή έγραψε μετά το ματς των ερυθρόλευκων με την Μπέρνλι

Μετά την Daily mail και η  τοπική εφημερίδα του Μπέρνλι, Burnley Mail ζήτησε συγνώμη από τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για το αναληθές δημοσίευμα μετά τον πρώτο αγώνα των ερυθρόλευκων με την Μπέρνλι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αγγλική εφημερίδα είχε αναφέρει ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε μπει στα αποδυτήρια των διαιτητών, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Έτσι η Burnley mail ζήτησε συγνώμη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το αναληθές δημοσίευμα.

«Ένα άρθρο μας στις 25 Αυγούστου ανέφερε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι. Παρά το ότι δημοσιεύτηκε με καλή πίστη, τώρα αποδεχόμαστε ότι ο ισχυρισμός ήταν αναληθής.

Ζητάμε συγνώμη από τον κύριο Μαρινάκη για όποια δυσφορία προκλήθηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα, παραδεχόμενη ότι τα όσα έγραψε δεν ήταν αλήθεια, δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ