Ο Μαρτίνς το’ πε και το’ κανε

Ο Μαρτίνς το’ πε και το’ κανε

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εξ αρχής ως στόχο την δημιουργία δύο ισάξιων εντεκάδων και το πλάνο του βρίσκει απόλυτη εφαρμογή απόψε στο Μιλάνο. Η δουλειά του Μαρτίνς και η τακτική που ακολούθησε ο 48χρονος κόουτς αποδίδουν καρπούς.

Ο Ολυμπιακός δίνει απόψε στο Μιλάνο ένα πολύ σημαντικό και συνάμα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντίπαλος του ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η Μίλαν και οι ερυθρόλευκοι καλούνται ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός πολύ δύσκολου αγώνα στο Σαν Σίρο.

To10.gr είναι στην Ιταλία, με τον Γιώργο Νοικοκύρη να σας ενημερώνει αναλυτικά για όλα τα νέα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να έχει ακόμα και εννιά αλλαγές σε σχέση με την εντεκάδα που ξεκίνησε το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Και επαναλαμβάνουμε ότι αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι η Μίλαν και μάλιστα στην έδρα της.

Για τον προπονητή του Ολυμπιακού αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας δουλειάς τριών μηνών στην ομάδα του Πειραιά. Είναι ένα κερδισμένο «στοίχημα» για τον 48χρονο τεχνικό των ερυθρόλευκων, καθώς εξ αρχής το πλάνο του Μαρτίνς ήταν η δημιουργία δύο ισάξιων εντεκάδων.

Ο Πορτογάλος το είχε πει μάλιστα κάποια στιγμή στην διάρκεια της προετοιμασίας. Ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα που θα μπορεί ο προπονητής να επεμβαίνει ακόμα και με πολλές αλλαγές, χωρίς ν’ αλλάζει η φιλοσοφία και η νοοτροπία της.

Πάει λοιπόν απόψε ο Ολυμπιακός για να παίξει στην έδρα της Μίλαν με μια τελείως διαφορετική εντεκάδα. Και πιστέψτε μας αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Είναι επίσης προφανές ότι καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν μπορεί να μπει σ’ αυτή την διαδικασία.

Να κάνει δηλαδή ο προπονητής της ακόμα και έντεκα αλλαγές σ’ ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον βαθμό δυσκολίας που έχει το αποψινό, καθώς αντίπαλος των πειραιωτών είναι η Μίλαν.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει την ποιότητα στο ρόστερ και τις πολλές επιλογές που δίνουν την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίς να κάνει τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Ο Πορτογάλος έχει επανειλημμένα τονίσει πως είναι απόλυτα σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Κι έχουμε επισημάνει ότι το λέει και το εννοεί. Το αποδεικνύει και με πράξεις, όπως διαβάσατε για τα αγωνιστικά του πλάνα, στο ρεπορτάζ του Γιώργου Νοικοκύρη από το Μιλάνο. Ο Μαρτίνς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του και το δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Το ζητούμενο φυσικά είναι να μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Σαν Σίρο και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να πετύχει τον στόχο του στην έδρα των ροσονέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ