Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics)

Δίπλα στην ομάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pics)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Σαν Σίρο και θα παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη μάχη με την Μίλαν – Δίπλα στην ομάδα, στηρίζει έμπρακτα τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.

Στην Ιταλία για το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τη Μίλαν, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ταξίδεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης των Πειραιωτών βρίσκεται στο «Σαν Σίρο» και θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με την πανίσχυρη ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στέκεται για μια ακόμα φορά δίπλα στους Ερυθρόλευκους και στηρίζει έμπρακτα τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας που έχουν ταξιδέψει στο Μιλάνο, περιμένουν από τους παίκτες του Πορτογάλου προπονητή να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλέψουν με όλες τους δυνάμεις απέναντι στα αστέρια της Μίλαν. Η παρουσία του στο Σαν Σίρο αποδεικνύει περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και προχωράει ενωμένος για ακόμα μεγαλύτερες νίκες και ακόμα σπουδαιότερες διακρίσεις.

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και συνομίλησε με τον Α’ αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και με τους υπόλοιπους Ερυθρόλευκους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ