Μίλαν – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Μίλαν – Ολυμπιακός : Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Το μπλακ-αουτ των 9 λεπτών στην επανάληψη στοίχισε στον Ολυμπιακό που παρά την πολύ καλή παρουσία που είχε για 69 λεπτά στο Μιλανο έφυγε ηττημένος. Εξαιρετική η παρουσία του Γκιγιέρμε αλλά και του Νάτχο (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο), ανεβαίνει για τα καλά ο Τουρέ.

ΣΑ: Δεν ευθύνεται για κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε. Στο πρώτο ημίχρονο είχε μια έξοχη επέμβαση στο τετ α τετ με τον Ιγκουαΐν και γενικότερα ήταν σταθερός.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Είχε πολύ δουλειά στην επανάληψη, καλή γενικά παρουσία από τον Τόρο που πιέστει πολύ στην επανάληψη.

ΣΙΣΕ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αλάνθαστος. Στην επανάληψη ήταν μέσα και στα τρία γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός. Ειδικά στο 1-1 έχει ευθύνη καθώς έχασε τον Κουτρόνε.

ΜΙΡΑΝΤΑ: Και αυτός είχε πολύ καλο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν συνέχισε το ίδιο και στην επανάληψη στο εφιαλτικό 9λεπτο που οδήγησε σε ήττα τον Ολυμπιακό.

ΚΟΥΤΡΗΣ: Έβγαλε την έξοχη σέντρα στο γκολ του Ολυμπιακού, πήγε καλά ανασταλτικά αλλά και αυτός δεν λειτούργησε καλα στο μπλακ αουτ των ερυθρολεύκων.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Σπουδαίο ματς απο τον Βραζιλιάνο μεσο που έδειξε πως πλέον είναι πανέτοιμος. Κάλυψε σωστά την μεσάια γραμμή των Πειραιωτών, πήρε προσπάθειες και μπάλα στα πόδια του.

ΝΑΤΧΟ: Και ο Ισραηλινός ήταν απο τους παίκτες του Ολυμπιακού που ξεχώρισαν στο Σαν Σίρο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αλάνθαστος. Είχε και μια καλή ευκαιρία στην επανάληψη.

ΤΟΥΡΕ: Ο Ιβοριανός σουπερ σταρ έδειξε πως βρίσκεται κοντά στην ώρα που θα είναι στο 100% των δυνατοτήτων του. Όπως πήρε μπάλα με μέτωπο στην εστία ήταν εξαιρετικός. Θέλει λίγο στα τρεξίματα του όμως πλέον μετά και τα 83 λεπτά που έπαιξε στο Σαν Σίρο είναι δεδομένο πως επιστρέφει για τα καλά.

ΝΑΟΥΕΛ: Δραστήριος στο πρώτο ημίχρονο συνεργάστηκε καλά με τον Κούτρη ενώ βοήθησε και ανασταλτικά. Στην επανάληψη πήγε να κάνει το κάτι παραπάνω δύο φορές που ειχε την ευκαιρία.

ΦΕΤΦΑΤΖΊΔΗΣ: Δεν μπόρεσε να πάρει φάσεις παρότι το προσπάθησε από την πλευρά του.

ΓΚΕΡΕΡΟ: Έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ με κεφαλιά ενώ γενικότερα έκανε πολύ καλή δουλειά πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Μπήκε αμέσως μετά την ισοφάριση στο διάστημα που ο Ολυμπιακός έπαθε το μπλακ αουτ. Δεν μπόρεσε να δείξει κατι.

ΜΕΡΙΑ: Έπαιξε ως δεξί μπακ στην θέση του Τοροσίδη. Στο τρίτο γκολ έχει χάσει τον Κουτρόνε που βάζει ανενόχλητος το γκολ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο 83΄στη θέση του Τουρέ σε ένα διάστημα που το ματς είχε κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ