Μπέτις – Ντουντελάνζ 3-0

Μπέτις – Ντουντελάνζ 3-0

Με τρία γκολ από το 56' έως το 88' η Μπέτις επικράτησε εντός έδρας της Ντουντελάνζ για τον 6ο όμιλο του Europa League στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 3-0 πέτυχε η Μπέτις επί της Ντουντελάνζ στην Ισπανία, για την 2η αγωνιστική του ομίλου του Europa League στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Για παραπάνω από ένα ημίχρονο η ομάδα του Λουξεμβούργου δεν επέτρεψε στην ισχυρή αντίπαλό της να φτάσει στο γκολ, κάτι που έγινε στο 56’. Σε εκείνο το χρονικό σημείο και σε μια φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ και δύο κεφαλιές, ο Τόνι Σανάμπρια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η άμυνα των φιλοξενούμενων είχε «ανοίξει» πλέον και έτσι η Μπέτις έφτασε και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Λο Σέλσο (στο 80’), μετά από συνεργασία με τον Σανάμπρια.  Το… κερασάκι για τους γηπεδούχους έβαλε ο Κριστιαν Τέγιο στο 88′ (την ασίστ ο Χοακίν) ανεβάζοντας έτσι το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ενα σκορ το οποίο μάλλον αδικεί τη Ντουντελάνζ που για παραπάνω από το μισό ματς είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Γενικότερα πάντως η νίκη των Ισπανών είναι δικαιόττατη, καθώς και την μερίδα του λέοντος οσον αφορά την κατοχή είχαν, και σαφώς αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ανδαλουσίας έφτασε τους 4 βαθμούς, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία (0-0) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ετσι βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, με τη Μίλαν να είναι πρώτη μετρώντας 2Χ2. Στον εναν βαθμό έμεινε ο Ολυμπιακός, στο μηδέν η Ντουντελάνζ η οποία όμως και κόντρα στη Μίλαν και απόψε έδειξε ότι αποτελεί «σκληρό καρύδι».

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μπαραγάν, Μπάρτρα, Χάβι Γκαρθία, Σίντνεϊ, Τέγιο, Γκουαρδάδο (60′ Λο Σέλσο), Ουίλιαμ Καρβάλιο, Σέρχιο Λεόν (82′ Καπτούμ), Ινούι (72′ Χοακίν), Σανάμπρια.
ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ: Φρίζινχ, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Ελ Ριτί, Κουτιριέ, Κρούσκα, Μελίς (66′ Στούμπφ), Στολτς (76′ Κένια), Σινανί (82′ Πόκαρ), Τιρπέλ.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ