Γκατούζο : «Είχαμε πολλά προβλήματα, οι αλλαγές γύρισαν το ματς»

Γκατούζο : «Είχαμε πολλά προβλήματα, οι αλλαγές γύρισαν το ματς»

Στην κυριαρχία του Ολυμπιακού έως την ώρα των αλλαγών στην επανάληψη στάθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου.

Οι δύο αλλαγές με την είσοδο Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε έδωσαν στην Μίλαν ότι δεν είχε έως εκείνη την στιγμή απέναντι στον κυρίαρχο Ολυμπιακό, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ο Τζενάρο Γκατούζο.

«Οι δύο αλλαγές με Τσαλχάνογλου και Κουτρόνε άλλαξαν υπέρ μας το ματς. Μας έδωσε διαφορετικό ρυθμό, κάποιοι παίκτες είχαν κουραστεί, μας έσπρωξαν επιθετικά. Το γκολ της ισοφάρισης ήταν η κρίσιμη στιγμή για μας. Μέχρι τότε είχαμε πολλά προβλήματα από τον Ολυμπιακό. Δεν πιέζαμε σωστά, δεν είχαμε καλή λειτουργία, η άμυνα είχε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί. Δεν ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, ο Ολυμπιακός κράτησε την μπάλα σωστά», τόνισε ο τεχνικός της Μίλαν που στην συνέχεια υποστήριξε πως βλέπει βελτίωση στην ομάδα.

Ο Γκατούζο ρωτήθηκε από Ιταλό δημοσιογράφο για τη μεσαία γραμμή και τον τρόπο με τον οποίο υπέφεραν (όπως έγινε η ερώτηση) οι παίκτες του: «Όντως είχαμε προβλήματα στην μεσαία γραμμή όμως το κέντρο του Ολυμπιακού είναι πολύ ποιοτικό. Συνολικά ο Ολυμπιακός έχει ποιοτική ομάδα, νομίζω ότι τα προβλήματα του είναι αμυντικά. Για μας η βελτίωση πρέπει να έρθει συνολικά και όχι μόνο στη μεσαία γραμμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ