Τσέλσι – Βίντι 1-0

Τσέλσι – Βίντι 1-0

Με γκολ του Αλβάρο Μοράτα η Τσέλσι πήρε δύσκολα τη νίκη κόντρα στη Βίντι (1-0) στο Στάμφορντ Μπριτζ και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής του ομίλου του ΠΑΟΚ.

Σωτήρας ο Αλβάρο Μοράτα για την Τσέλσι του Σάρι που για 70 λεπτά τα είχε βρει σκούρα στο Λονδίνο απέναντι στη Βίντι και κινδύνευε με γκέλα ολκής…

Για να βρει κάποιος ήττα στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Τσέλσι πρέπει να πάει πίσω στις 05/08 και στην επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 στο Κομιούνιτι Σιλντ. Έκτοτε, οι Μπλε του Λονδίνου άλλοτε εύκολα, άλλοτε δύσκολα παίρνουν το θετικό αποτέλεσμα. Χωρίς να πείθουν απαραίτητα ή να είναι άκρως αποτελεσματικοί. Αλλά το παίρνουν φτάνοντας αισίως τα 10 ματς αήττητοι!

Το βράδυ της Πέμπτης (04/10) κόντρα στη Βίντι θα περίμενε κανείς άνετη επικράτηση. Ούτε 10 μέρες δεν πάνε από όταν επικράτησε της Λίβερπουλ 2-1 στο Λιγκ Καπ Αγγλίας παραμένοντας η μόνη αήττητη ομάδα στο Νησί. Το ματς κόντρα στους Ούγγρους έμοιαζε πολύ με εκείνο κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Άγγλοι είχαν την υπεροχή σχεδόν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες, δεν είχαν όμως το γκολ. Χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο 45λεπτο οι τελικές ήταν 16-3, όμως ο φωτεινός πίνακας έγραφε 0-0. Στην επανάληψη, είδε κι απόειδε ο Σάρι, έριξε στη «μάχη» τον Αζάρ (στο 54′).

Ο Βέλγος σίφουνας έκανε πιο επιθετική την ομάδα του και δεν άργησε να έρθει και το πολυπόθητο τέρμα μετά την συνεργασία των Γουίλιαν – Μοράτα, με τον Ισπανό να γράφει το 1-0 για την Τσέλσι που έκανε το 2/2 και είναι μόνη πρώτη στον 12ο όμιλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Κέπα, Ζαπακόστα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Παλμιέρι, Φάμπρεγκας, Λόφτους-Τσικ (66′ Μπάρκλεϊ), Κόβατσιτς, Πέδρο (54′ Αζάρ), Γουίλιαν (74′ Μόουζες), Μοράτα.

Βίντι: Τούιβελ, Βινίσιους, Γιούχαζ, Στοπίρα, Φιόλα, Νεγκό, Νικόλοφ, Μιλάνοφ (83′ Χότζιτς), Χάτζιτς (83′ Πατκάι), Χούστι (77′ Κόβατς), Σκέποβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ