Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1 μέσα στη Λευκορωσία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στη Λευκορωσία την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με το εντυπωσιακό 4-1 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε δύο αλλαγές στην 11άδα του Δικέφαλου σε σχέση με το σχήμα που είχε ξεκινήσει απέναντι στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη βάζοντας τον Τόσκα αντί του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ζαμπά αντί του Μπίσεσβαρ στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 17’ προηγήθηκε με 3-0 (!) καθαρίζοντας από νωρίς του παιχνίδι, οπότε μετά έκανε διαχείριση για να πάρουν ανάσες και οι παίκτες του…

Κορυφαίος του Δικέφαλου ήταν ο Λέο Ζαμπά ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και είχε και δύο ασίστ!

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ 

Πασχαλάκης: Ελάχιστες φορές έφτασε η μπάλα σε αυτόν και όποτε χρειάστηκε δεν είχε πρόβλημα να καθαρίσει τις ελάχιστες φάσεις στα καρέ του. Στο γκολ που δέχθηκε στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα κόντραρε στον Κρέσπο και άλλαξε πορεία.

Μάτος: Δε χρειάστηκε να πιάσει τοπ απόδοση, αλλά ακόμη και στο ρελαντί ήταν θετικός. Ξέρουμε ότι έχει περισσότερες δυνατότητες. Προφανώς κάνει και συντήρηση δυνάμεων.

Τόσκα: Ο Ρουμάνος κερδίζει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου όταν θέλει να δώσει ανάσες στον Βιεϊρίνια. Είναι περισσότερο αμυντικογενής αριστερός μπακ, αλλά δεν παθαίνει ναυτία όταν βγαίνει και μπροστά. Είχε θετική παρουσία.

Βαρέλα: Κανένα πρόβλημα για τον «βράχο» της άμυνας του ΠΑΟΚ. Κέρδισε όλες τις μάχες και καθάρισε ότι μπάλα πήγε να μπει στην περιοχή της ομάδας.

Κρέσπο: Ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τον Ισπανό. Σκούπισε ότι πήγε να βγει στην πλάτη της άμυνας και ήταν σταθερός και αλάνθαστος για ακόμη ένα ματς. Απλά ήταν άτυχος στη φάση του γκολ καθώς η μπάλα κτύπησε πάνω του και άλλαξε πορεία.

Μαουρίσιο: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο, ο οποίος κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή και μοίρασε ωραία το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στα συν του έγραψε και την ασίστ στο 3ο γκολ του Δικέφαλου.

Κάνιας: Κι αυτός έκανε καλό παιχνίδι με πολλά τρεξίματα και πολύ δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ισπανός έδωσε και περισσότερες βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας, κυρίως στην ανάκτηση της μπάλας.

Πέλκας: Ακόμη δεν έχει πιάσει τα περσινά υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά ήταν καλύτερος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία του και την αυτοπεποίθησή του ότι βρήκε μετά από καιρό δίκτυα.

Ζαμπά: Έκανε σίγουρα το καλύτερό του παιχνίδι στον ΠΑΟΚ. Έβγαλε την ασίστ στον Πρίγιοβιτς στο πρώτο γκολ της ομάδας, μετά πέτυχε άλλα δύο αυτός και στο τέλος έβγαλε άλλη μία ασίστ στο 4ο γκολ της ομάδας! Τι άλλο να έκανε δηλαδή;

Λημνιός: Έκανε ένα ώριμο και ουσιαστικό παιχνίδι, με πολλές βοήθειες και ανασταλτικά και σωστή τακτική προσέγγιση. Έχει ταχύτητα, αλλά του λείπουν καλύτερα τελειώματα στην επίθεση.

Πρίγιοβιτς: Για άλλο ένα παιχνίδι την έκανε τη δουλειά του. Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ με μία εξαιρετική γυριστή κεφαλιά. Είναι και φέτος το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο 70’ στη θέση του Λημνιού. Ήταν ορεξάτος και στάθηκε άτυχος όταν στο 90’ είχε δοκάρι.

Ακπόμ: Μπήκε στο 76’ στη θέση του Πρίγιοβιτς. Πήρε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή, αλλά

Βιεϊρίνια: Μπήκε στο 86’ στη θέση του Λέο Ζαμπά και έπαιξε λίγο για να κριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ