Πέλκας: «Νίκη αφιερωμένη στα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη»

Πέλκας: «Νίκη αφιερωμένη στα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη»

Ο Αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, δεν μπορούσε παρά να αφιερώσει τη μεγάλη νίκη του Δικέφαλου του Βορρά επί της Μπάτε στους 6 αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ, πριν από 19 χρόνια, στα Τέμπη.

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε εκτός έδρας την Μπάτε Μπόρισοφ εκτός έδρας για τη 2η αγωνιστική του Europa League σε μια μέρα με ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, καθώς στις 4/10 είναι η μαύρη επέτειος από τον χαμό 6 οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη.

Ο Αρχηγός της ομάδας και σκόρερ του 4ου γκολ δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει τη νίκη αυτή στις έξι αδικοχαμένες ψυχές:

«Ήταν μια πολύ όμορφη φάση, έκανε ωραία ενέργεια ο Ζαμπά, είχα ζυγίζει το πλασέ και μπήκε το γκολ. Θέλω να το αφιερώσω στα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη, εύχομαι να μην ξανασυμβεί. Ποτέ δεν τους ξεχνάμε. Την Κυριακή έχουμε το μνημόσυνο.

Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Παίξαμε καλά σήμερα, δεν απειληθήκαμε, εκτός από ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, είμαστε ικανοποιημένοι, συνεχίζουμε. Σε κάθε ματς θέλουμε να κερδίζουμε. Είχαμε χάσει από την Τσέλσι, έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα, είναι νωρίς ακόμη, έχουμε μέλλον, στους δύο μήνες θα κριθεί αλλά έπρεπε να το πάρουμε το παιχνίδι. Η πρόκριση στους 32 είναι ένας στόχος που έχουμε βάλει…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ