Μίλαν : Η επιστροφή του Κακά στο Σαν Σίρο

Μίλαν : Η επιστροφή του Κακά στο Σαν Σίρο

Στο Σαν Σίρο βρέθηκε ο Κακά για να παρακολουθήσει το χθεσινό παιχνίδι της Μίλαν με την Αούστρια Βιέννης.

Τη μεγάλη νίκη της Μίλαν επί της Αούστρια Βιέννης με 5-1 για το Europa League παρακολούθησε ο Κακά και αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του προκάλεσε η επιστροφή του στο Σαν Σίρο.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βρίσκομαι στο Σαν Σίρο σε μια βραδιά σαν αυτή. Η Μίλαν έπαιξε πολύ καλά και κατάφερε να κερδίσει παρότι δέχτηκε νωρίς ένα γκολ», είπε σε συνέντευξη του σε ιταλικό Μέσο.

«Είναι τρομερό το συναίσθημα που βρίσκομαι στο Μιλάνο, σε μια πόλη που μου ξυπνά πολλές αναμνήσεις από τη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω το δέσιμο που έχω με το σύλλογο και με αυτή τη φανέλα», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ο Κακά έφυγε από το Ορλάντο, με το οποίο αγωνιζόταν στο MLS, και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στους ροσονέρι από άλλο πόστο αλλά έστειλε και ένα μήνυμα στους οπαδούς της Μίλαν για την πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν, επισημαίνοντας ότι: «Αν αποφασίσω να σταματήσω το ποδόσφαιρο οι πόρτες της Μίλαν θα είναι ανοικτές για εμένα. Αυτό που έχω να πω στους οπαδούς της Μίλαν είναι ότι πρέπει να πιστέψουν στην ομάδα. Είναι η πρώτη χρονιά υπό τη νέα ιδιοκτησία, υπάρχουν πολλές αμφιβολίες αλλά όποιος αγαπάει αυτό το σύλλογο πρέπει να συνεχίζει να πιστεύει σε αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ