Λέο Ζαμπά: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου»

Λέο Ζαμπά: «Ήταν η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας μου»

Ο Βραζιλιάνος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα συγχαρητήρια για τη νίκη αξίζουν σε όλη την ομάδα και το τεχνικό τιμ.

Ο Λέο Ζαμπά στις δηλώσεις του δεν έκρυψε ότι η εμφάνιση που έκανε στη Λευκορωσία στη νίκη με 4-1 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ήταν η καλύτερη της καριέρας του!

«Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανα την καλύτερή μου εμφάνιση, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ωστόσο μην ξεχνάμε ότι είμαι ένας από τους έντεκα της ομάδας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ειδικά στο τεχνικό τιμ που κατέστρωσε καλά τα πλάνα και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση αν του είπε κάτι ο Λουτσέσκου είπε: «Δεν τον είδα, δεν μιλήσαμε, είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο…».

Για τη συνέχεια στους ομίλους του Europa League ο Βραζιλιάνος είπε: «Ξέρουμε ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος, θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, πήραμε τους βαθμούς είναι σημαντικοί και θα μας βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας».

Για το ότι δεν αγωνίζεται συχνά ως βασικός επισήμανε: «Είμαι νεαρός, προσαρμόζομαι στα ευρωπαϊκά δεδομένα, γίνεται ροτέισον και ο προπονητής έχει να διαχειριστεί ένα καλό ρόστερ. Όταν καλείσαι πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ