Υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής στο Europa League o Ζαμπά (pic)

Υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής στο Europa League o Ζαμπά (pic)

Ο Λέο Ζαμπά είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League χάρη στην τρομερή εμφάνιση που πραγματοποίησε στην εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία επί της Μπάτε Μπόρισοφ με 4-1

Ο ΠΑΟΚ πέρασε σαν σίφουνας από τη Λευκορωσία επικρατώντας της Μπάτε Μπόρισοφ με 4-1 κι έχοντας τον Λέο Ζαμπά σε εκπληκτική βραδιά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση στην καριέρα του με τα χρώματα του Δικεφάλου σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ παράλληλα έδωσε και δύο ασίστ που μετουσιώθηκαν σε γκολ από τους Πρίγιοβιτς και Πέλκα.

Όπως είναι λογικό ο Ζαμπά ήταν ο καλύτερος παίκτης των Θεσσαλονικιών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA στον επίσημο λογαριασμό του Europa League έχει τον Βραζιλιάνο παίκτη του ΠΑΟΚ ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP της δεύτερης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι ο Κουτρόνε της Μίλαν που σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και ο Σλιμανί και ο Μορέλος.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ