Λημνιός : «Η δουλειά μας βγαίνει στο γήπεδο»

Λημνιός : «Η δουλειά μας βγαίνει στο γήπεδο»

Ο νεαρός διεθνής επιθετικός μίλησε για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Δημήτρης Λημνιός παραχώρησε μια συνέντευξη στο «PAOK TV» στην οποία μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στη Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 4-1 αλλά και για τη συνέχεια.

Για το πως είναι οι επόμενες ώρες μετά το ματς με την ΜΠΑΤΕ: «Γυρίσαμε στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ μετά από ένα δύσκολο ματς. Τα πόδια είναι κουρασμένα, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκουραστήκαμε όσο μπορούσαμε και κάναμε την αποθεραπεία μας».

Για το αν είναι προτιμότερο να επιστρέφει αμέσως η ομάδα στην Ελλάδα ή όχι: «Έτσι όπως τελείωσε το παιχνίδι, το καλύτερο ήταν να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, να ξεκουραστούμε και να κάνουμε την αποθεραπεία μας».

Για το αν υπάρχει χρόνος για να είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Απόλλωνα: «Βρισκόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και υπάρχει πολύ κούραση. Είμαστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε όσο μπορούμε πιο έτοιμοι. Δουλεύουμε σκληρά και η δουλειά μας βγαίνει στο γήπεδο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το αν φέτος η κούραση είναι πιο… γλυκιά λόγω της Ευρώπης: «Πέρσι δεν κάναμε το βήμα παραπάνω, αλλά φέτος είναι γλυκός ο πόνος γιατί η ομάδα επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του Λημνιού στο σχετικό video της συνέντευξης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ